Početna Dančarske igre Kako gubit mogu favoriti...
Kako gubit mogu favoriti... PDF Ispis
(15 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Dančarske igre
Autor Kiso   
Ponedjeljak, 01 Kolovoza 2011 22:14

Počelo je loptaško druženje i na tvrdoj podlozi.

U 1838 nakon što smo uspjeli izmjestiti mnogobrojne turiste koji su otkrili naš mali raj na zemlji krenuo je treći tradicionalni turnir na malih barica "Marko Baldun".

 

Kao što je i bio red turnir su otvorili prošlogodišnji prvaci "Družina od vješala" protiv nove mlade ekipe "Teća united". Kada su vidili protiv koga igraju prvaci su opušteno ušli u utakmicu. Dio družine je ostao u betuli dovršiti partiju karata no kada je Martin Oreč zabio gol pothitno su se uzbunile sve raspoložive snage Družine i shvatili su da se ne može spavati na lovorikama, već da se treba ozbiljno krenuti u napad. Šoša je potsjetio tko je prošle godine bio MVP i stvar je vraćena na početak. Mladi Katičić je tada fenomenalnim golom petom ponovno doveo "Teću" u vodstvo. Redao se gol za golom, mladi "Tećari" su non-stop vodili, ali Družina je sve vraćala na početak. Nakon 30. minute nismo došli do pobjednika i krenuli smo u potragu za zlatnim golom. Mudra strategija "Tećinog" Mourinha Karla Lonca i inzistiranje na istoj postavi cijelu utakmicu urodilo je plodom i Martin Oreč svojim trećim prekrasnim pogotkom prvaka je bacio na koljena tj. u repasaž.

Slijedila je utakmica dviju ekipa koje su svoju formu uglavnom brusile na nasipu na Savi i padinama Medvednice. Momčad Save koja je jučer na suveren način prošla kvale i sa 6:0 pomela ekipu "B. J." za koju je igrao i autor ovog članka istim tempom je krenula i protiv Neftčija. Nakon 10. minuta bilo je 2:0 i Neftči je počeo tonuti. Brojnim izmjenama uspjeli su okrenuti rezultat. Žuljevi dobijeni prethodnog dana dodatno su mučili Savu i kako se utakmica bližila kraju Neftči je bio sve uvjerljiviji. Došli su do 5:3 i tada su bili mirni. Ušao je Kova, čovjek za obrambene zadatke i znali smo da je to kraj za Savu. Ivanković je samo svojim trećim pogotkom smanjio rezultat na 5:4 i to je bilo to. Nefči u Ligu prvaka, a Sava eventualno u Europsku ligu.

DRUŽINA OD VJEŠALA - TEĆA UNITED 4:5 (GG)          
NEFTČI - SAVA UNITED 5:4
0:1 Martin 
1:1 Šoša
1:2 Katičić
2:2 Šoša
2:3 Grgurević
3:3 Mark
3:4 Martin
4:4 Šoša
4:5 Martin
1.
5.
7.
19.
22.
27.
28.
29.
32. zlatni gol                         
0:1 Ivanković 
0:2 Ivanković
1:2 b/a
2:2 Vid
2:3 Vukić
3:3 b/a
4:3 Zambata
5:3 Pop
5:4 Ivanković
3.
9.
13.
16.
18.
18.
24.
29.
30.        


Sa Danača za dance.hr

Looser Kiso

 

 

Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 08 Kolovoza 2011 01:21
 

Komentari

avatar administrator
0
 
 
Dodana i galerija.
avatar b/a
0
 
 
na naslovnoj slici mi para ko da ces marole sad opalit skarice, i to lijevom. vidim nije spomenut promasaj u izvjestaju ;)
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo