Početna Dančarske igre Prije ili kasnije, bit će svima jasnije
Prije ili kasnije, bit će svima jasnije PDF Ispis
(9 ocjena, prosjek: 3.22 od 5)
Dančarske igre
Autor Mark   
Utorak, 09 Kolovoza 2011 12:49

Prvi polufinalisti su Gadafijevi lavovi.


Snage pukovnika Gadafija se od početka muče, em zlatni gol, em gol u tridesetoj minuti i onda totalna ofenziva, razbijen protivnik sa 6:0. A ceh je platio Neftči - odnos snaga nije bio takav kako rezultat govori, ali pamti se rezultat. Mišo je shvatio da bez njegova mudra vodstva lavovi su mačke koje se provlače te je u petoj minuti načeo Neftči. Nastavili su Vicko i Oskar sa po dva komada, a završio tko drugi nego Gadafi, pardon Mišo koji je u tri minute igranja dao dva gola! Shearer is back.


Kako je ovo prvi poraz Neftčija, oni će potražit put u repasažu u četvrtak u 19 sati s pobjednikom susreta Družina od vješala : pobjednik Chinese wall/Juniors united.

 

 


Gadafijevi lavovi : Neftči = 6:0

1:0 '5 Mišo
2:0 '16 Vicko
3:0 '19 Oskar
4:0 '21 Oskar
5:0 '24 Vicko
6:0 '25 Mišo

Drugi susret u 7 ura između Družine od vješala i Gruža koji nema alternativu, nije imao alternativu nego biti registriran za Družinu 3:0 jer na terenu je bilo samo 6 igrača, ali svi iz Družine, pa se odradio jedan lagani trening i uigrale neke gubitne kombinacije koje će se vjerovatno na službenoj utakmici zaboravit. Ali za svaku pohvalu je ozbiljnost igrača Družine koji su svi došli na Danče i izišli na teren iako su Žani najavili da imaju pametnijeg i prečeg posla.

A za kraj poslastica, Barutana vs. Dančarski mališani.
Mališana nije bilo pa su prijavili Frana Jančića (zapamtite ovo ime) koji nije igro na Dančama nogomet bar 6 godina (možda lani jednu i po na turniru). Barutana ozbiljna ko Družina, 6 igrača, svi željni prvog skalpa.
Saša je branio ko mahnit, a Dino odakle puca... šteta što ne ulazi jer to bi bilo krasno. Mališani povedu preko Saše u jedanestoj, Dino iz kornera povećava (bilo je spora, ali nakraju su se svi složili kako je propust igrača Barutana na terenu da su dozvolili izvođenje kornera iz tog kuta) da bi isti igrač dok je još trajala svađa jeli/ nije gol povećao na 3:0.
Barutana je prodimila, a bilo je još dosta do kraja, i kreće: Matko pa Barčot za 3:2 i onda jedno 50 udaraca uz poklike "Prozor mora pasti"...da bi minut pred kraj Matko izjednačio. Počinje zlatni gol, pucaju jedni na druge ko dvije nepokretne topovnjače dok se nije ukazao lik s početka priče i zlatnim golom s centra ovaj ponedjeljak učinio danom obitelji Jančić. Trenutno najljepši zlatni gol iako je svaki na svoj način lijep.
Ovo je drugi poraz Barutane i oproštaj iste a mnogi su je viđeli bar u polufinalu.


Barutana : Dančarski mališani = 3:4

0:1 '11 Saša
0:2 '14 Dino
0:3 '15 Dino
1:3 '17 Matko
2:3 '19 Roberto
3:3 '28 Barčot
3:4 z.g. Frano Jančić

 

Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 15 Kolovoza 2011 15:18
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo