Početna Dančarske igre Finale 4. Dančarskog ljeta
Finale 4. Dančarskog ljeta PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 3.67 od 5)
Dančarske igre
Autor administrator   
Subota, 11 Kolovoza 2012 09:28

 

Danas je finalni dan 4. Dančarskog ljeta. Igra se finale memorijalnog turnira "Marko Baldun" u dančarskom nogometu, igra se pozivni vaterpolski turnir "2. četvrtina", dijele se pehari najboljima i u preostalim disciplinama.

 

 

Finale nogometa izborili su Milferi i GCW i kreću u 1900. Predhodno će za treće mjesto malo prošetat po terenu Barutana i Družina od vješala, tabani ne dopuštaju išta više od lagane šetnje uz šepanje. Finale se kao i svake godine igra do 6, odnosno sat vremena ako nitko ne dođe do 6 golova. Ako bude neriješeno nakon 2000 odlučivat će zlatni gol.

 

Drugi dio današnjeg programa je vaterpolski turnir "2. četvrtina". Pozvali smo momčad svjetskih veteranskih prvaka koji dijelom čine i momčad Montovjerne ovogodišnjeg prvaka Divlje lige i Luku Čilipe, crnu mačku dančarskog vaterpola. Jasno, tu su i Špilja i Turčin kao domaćini.

 

Dijelit ćemo i medalje i pehare za najbolje i u preostalim igrama dančarskog ljeta. Nažalost, majice kasne iz Zagreba tako da će majice prvacima biti naknadno podijeljene. Podsjetimo se ovogodišnjih slavodobitnika:

Bridž - Niko Dubčić

Kotić - Daba

Horor - b/a

Skopun - Doktor & Toni

Osvajač kartaškog grand slama: Niko Dubčić

S bare na baru - Zambata & Pop

Petneska: Zambata

 

Satnica koje ćemo se pokušati što više pridržavati:

 

1600 1. polufinale vaterpola

1640 2. polufinale vaterpola

1720 dodijela pehara

1730 utakmica za 3. mjesto vaterpolo

1815 finale vaterpola

1900 finale nogometa

 

Zahvaljujemo se i sponzorima nagrada 4. Dančarskog ljeta: Dubrovačkim ljetnim igrama, restoranu Linđo na Babinom Kuku, pizzeriji Petica u Starom Gradu, kao i pizzeriji Nemo problemo na Rašici i caffe baru Cele u Starom Gradu.

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 13 Kolovoza 2012 16:05
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo