Početna Dančarske igre Mark Rilović prvak u Kotiću
Mark Rilović prvak u Kotiću PDF Ispis
(2 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Dančarske igre
Autor Frano   
Ponedjeljak, 14 Srpnja 2014 00:40

 

U subotu je odigrano prvenstvo Danača u igranju Kotića. Povijesni pobjednik ovog natjecanja je mladi junior Mark koji je došao u zadnji tren i završio kao pobjednik. Prvenstvo je u startu proglašeno neregularno jer radoholičari poput doktora radije tuku dnevnice i dežurstva u bolnici umjesto da brane titulu. Najveću pohvalu organizatoru dao je visoki dužnosnik VK Jug koji odbija igrati dančarske igre jer su neorganizirana i pravila se mjenjaju u zadnji tren u hodu. Pozdravljam njihov bojkot i najavljujem bojkot natjecanja VK Jug do daljnjeg. Siguran sam da će obostrani bojkot donijeti novu kvalitetu svim aktivnostima.


Prvi stol je krenuo odmah sa igrom te nakon tri kruga iznio Kapetana kao pobjednika.

Polufinale 1:

 

 

Kapetan 6
Crni 5
Matić 5
El Presidente 4

Drugi stol je čekao osmog putnika, viteza u sjajnom oklopu koji će uzeti titulu - Paska - favorita svih navijača, ali šok i razočaranje - neće igrati jer ima malo igrača. Već je izgledalo da nema izlaza kad je uskočio Mark. Tko je pustio djecu u klub?

Polufinale 2:

Mark 8
Car 6
Andrija 4
Vlaho 3

Prvi stol je još stigao odigrati jednu za zagrijavanje dok su čekali Marka i Cara. U finalu se igralo do zadnje karte jer je Car imao priliku uzeti Marku pobjedu u finalu treće, ali Markova trojaja muda su izdržala.

Poredak finala:

1. Mark 11
2. Matić 10
3. Crni 7
4. Car 5
5. Kapetan 1

Sljedeće prvenstvo u Kotiću organizirat će Pasko i Jugo što čini Markovu pobjedu povijesnom jer mu je titula vjerojatno doživotna.

 

Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 14 Srpnja 2014 00:50
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo