Početna Dančarske igre DANČARSKE IGRE: Horor, subota 19. srpnja u 17:30
DANČARSKE IGRE: Horor, subota 19. srpnja u 17:30 PDF Ispis
(4 ocjena, prosjek: 4.00 od 5)
Dančarske igre
Autor administrator   
Petak, 18 Srpnja 2014 14:53

Na redu je i druga kartaška igra ovogodišnjeg Dančarskog ljeta, najpopularniji Horor - treseta u manje, as bata nosi 11. Igramo sutra, u subotu 19. srpnja, malo kasnije nego što je uobičajeno, u 1730. Naravno, jer u 16 igraju Hrvatska i Srbija na EP-u. Osim toga, ova subota počinje još ranije, već u 1400 Turci otvaraju ovogodišnju Divlju ligu - igra se na Bellevueu protiv Lozice.

 

 

Horor kreće u 1730, branitelj naslova Misla je nakon pripremnog perioda u Zagrebu upravo krenuo, Mazda guta kilometre na Dalmatini kako bi večeras stigao dovoljno rano da se kvalitetno odmori i psihički pripremi. Svi znamo da je naslove uvijek puno teže braniti.

Turčin se u tišini pripremao ove godine. Izostali su najavljeni kampovi u Zagrebu, Dublinu i Pekingu. Ponešto je i izmjenjen rostore, još se nadamo da nećemo morati nastupiti sa lažnim sidrunom tzv Paškvom. Iako su neki radili kako bi bar masom posjetili na pravog sidruna.

I spomenimo kratko i Hrvatsku koja će ukrstiti koplja sa Srbijom. Pobjedu uvijek, pa čak i ovakvom sastavu, možemo sanjati, ali se nadamo barem boljoj igri nego u posljednjim utakmicama. Više nemamo Pašvu u rosteru, ali tu su neki drugi tatini sinovi. Izostala je i Rudićeva jaka kombinacija iz Einhovena:

„Hej Sandro nek ide prvo ti jaka kombinacija, onda ide Joke jaka kombinacija

jer je Sandro još uvijek nije došao k sebi nakon bolesti, pa je Joke ostao sam.

Posljednja izmjena Petak, 18 Srpnja 2014 14:58
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo