Početna Dančarske igre Dubčiću Bridž, Doktoru i Toniju Skopun
Dubčiću Bridž, Doktoru i Toniju Skopun PDF Ispis
(2 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Dančarske igre
Autor Frano   
Ponedjeljak, 11 Kolovoza 2014 22:42

 

Skopa ove godine je međunarodni turnir sa četrnaest parova - Čadeži su povukli iz Njemačke, a Palaš i Đanović sa Buže na Danče. Klince smo poslali u pretkolo pa su prošli dalje Lovro Putica i Jero Batić te Zlatan Krupić i Marin Radić. Za nagradu je prvi par igrao protiv Ada i Mitra a drugi par protiv Tonija i Doktora. Opet otac na sina. Namješteno, nije ni čudo kad je dirigirani ždrijeb.  Ado i Mitar su pobijedili bužljane(?) ili bužiste ili kako već hoćete dok su Doktor i Toni potaracali Mislu Perovića i Vlaha Račića. Dakle repriza reprize finala kao i rezultata. Doktor i Toni opet prvi.

 Bridž je okupio samo osam igrača jer je svima jasno da Dubčiću nitko ništa ne može. Dakle Dubčić prvi, Doktor drugi, s njima u finalu još El Presidente i b/a. Dogodine kupiti pehar Dubčiću, a ostali neka igraju za drugo mjesto.

Najbolji igrač kartaških igara je Doktor sa finalom Horrora, pobjedom u skopunu i finalom bridža. Za njim gaca El Presidente sa pobjedom u Horroru, finalom bridža i polufinalom Kotića. Dubčić rastura u bridžu a Mark Rilović u Kotiću. Nijedan igrač nije igrao sve četiri igre. Predložena nagrada za najuspješnijeg igrača u sve četiri igre nema smisla jer jedino Doktor zna sva pravila pa nema smisla da mu se kupuje poseban pehar svake godine.

Puno pozdrava

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 11 Kolovoza 2014 23:02
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo