Početna Video zapisi Finale juniorskog PH - snimka i fotogalerija
Finale juniorskog PH - snimka i fotogalerija PDF Ispis
(5 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Video zapisi
Srijeda, 18 Siječnja 2012 10:00

Donosimo vam snimku finalne utakmice juniorskog Prvenstva Hrvatske u kojoj je Jug pobjedom 8:6 protiv Mladosti došao do naslova. Osim toga tu su i fotogalerije sa polufinalnog i finalnog dana. Tu je i intervju trenera Miška Bobića za klupski portal.

Donedavni pomoćnih trenera prve ekipe i trener juniora Miško Bobić govori i juniorskom PH, kao i o nedavnim događanjima u klubu: http://www.jug.hr/novost.php?id=1541

 

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

 

Golman Marcelić ima osebujan stil branjenja:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

 

Polufinalna galerija:

 

Finalna galerija:

Posljednja izmjena Četvrtak, 02 Veljače 2012 18:22
 

Komentari

avatar dančar
0
 
 
Kakve tikove ima ovaj Marcelić?!

Kržić je pomoćnik ko Irfan Smajlagić, dijeli pojedinačne savjete. Nadam se da će tako i u seniorima pa da imamo novu kombinaciju vruće krvi Lina Červara (Veselin Đuho) i smirenog čovjeka Irfana smajlagića (Ognjen Kržić). To je dobitna kombinacija.
avatar xy
+1
 
 
Zanimljivo je predstavljanje Jugovih trenera od strane Marija Buconića (0:53 do 0:56) „Miho Bobić i pomoćni trener gospodin Maro Balić“. Tako je u polufinalu bio „Miho Bobić i pomoćni trener gospodin Ognjen Kržić.“ Izgleda da u ovom slučaju jabuka nažalost ne pada daleko od stabla
avatar pero79
0
 
 
Bože sveti što je ovom Marceliću?
avatar b/a
0
 
 
Svi su gospoda, oba trenera mladosti (ođe se čuje samo "gospodin dejan šafarić"), suci su gospoda, delegat je gospodin, pomoćni trener juga je gospodin, samo izgleda miško nije gospodin. - jadno da jadnije ne može bit.
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo