Početna Divlja Liga 2009. - arhiva
Završio je dančarski turnir na male bare PDF Ispis
(2 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Autor Mark   
Ponedjeljak, 17 Kolovoza 2009 14:38
    Trajao je od 31. srpnja do 16. kolovoza 2009. godine.
    Najbrojniji, najposjećeniji i najuspješniji otkad se lopta na Dančama (hvalite me moja usta ;).

    U konkurenciji 108 prijavljenih, podijeljenih u 18 ekipa, pobijedili su Drinjaninovi dječaci.

    Isti su bili bolji u finalu od Kotićara, i to kakvom finalu (da se ne ponavljam, već sam teatralnost finala opisao u ranijem izvješću).
    U borbi za treće mjesto (i to kakvoj, mnogi su taj susret smatrali protokolarnim, da, da, protokolarni kako da ne, pitati Kisa) Družina od vješala je svladala Putić s rezultatom 4:2.
     Najbolji igrač je igrač pobjednika - Oskar Benussi, koji je ujedno i prvi strijelac turnira (15 golova), drugi je moja malenkost (13) a treći Ivuša (12).
    Nagradu za originalnost je Ado boys-ima uručio dr. Jančić, a tretman će osigurati sponzor - OB Dubrovnik, Odjel nesmjemo reklamirat.
     Nagradu za fair play su dobili Drunky Ducks-i, a ista je konzumacija pića i internet u Net caffe-u. Za tu nagradu je konkurencija bila jako velika jer na tuniru nije bio ni jedan ozbiljan faul niti se oštro igralo ( čak nije bilo ni svađa je/nije aut/korner ) što je nešto o čemu svaki turnir može samo maštat, a Patke su dobile zato jer su jedine igrale cijeli turnir sa 3 igrača, uz velike bolove, krv te požrtvovnost.

     Na posjećenosti turnira pozavidili bi mnogi naši prvoligaši kao i na energiji i ozbiljnosti pristupa svih momčadi.

    Da sad ne nastavljam s hvalospjevima, mislim da je turnir jako dobro ispao a na tome bi zahvalio svima: igračima, gledateljima, kupačima/cama koje smo micali s tarace svaki dan, VK Udruzi Danče te posebno sponzorima (VK Udruga Danče, Restoran Dubravka, Restoran Teatar, Restoran Dundo MarojeRestoran  KomardaCaffe bar CeleGemišt bar AdoNet caffeMatu i Juri za termin na umjetnoj travi i OB Dubrovnik na simboličnoj gesti ).
     Nadamo se sljedeće godine još boljem i posjećenijem turniru a svakako neke uočene nedostatke ćemo ispravit.

    Završetkom turnira na male ne prestaju aktivnosti Udruge, kreću kartaški turniri te nogotenis.

Uživajte i budite što aktivniji!

 

Pobjednički gol Drinjaninovih dječaka:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

 

Dodjela pehara:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

 

 

Posljednja izmjena Subota, 22 Kolovoza 2009 11:39
 

Komentari

avatar b/a
0
 
 
stvarno odličan turnir. isto kao i maraton, iznad svih očekivanja. i po brojnosti, čak 18 ekipa kao i po trudu i kvaliteti nogometa. a i mark je kao glavni organizator našo masu sponzora tj nagrada za najbolje. ado, također spozor, je sinoć na završetku organiziro slavlje u betuli koje se proteklo do ranih jutarnjih sati. a najveseliji je bio šoša :)
avatar hovla
0
 
 
Nije valjda da je Šole bio najveseliji :) Svaka čast, uvijek je davao sve od sebe i na terenu i izvan njega!!! Bravo pičko!!!

Inače što se tiče turnira, pobjednicima čestitam na osvojenom Olimpu, ali isto tako moraju biti sretni što sam bio u nemogućnosti se pojaviti u finalu i pomrsiti im račune! Ipak sam svoju momčad uveo u polufinale, ali zbog toga što se turnir odužio sljedeće utakmice su mi došle u vrlo nezgodnom trenutku. Čestitam i svojoj ekipi na hrabroj i junačkoj borbi do kraja!
avatar b/a
0
 
 
http://www.dubrovacki.hr/clanak/10267/drinjaninovi-djecaci-su-prvi-osvajaci-turnira
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo