Početna Glavni turnir Turčin rutinski odradio prvo kolo
Turčin rutinski odradio prvo kolo PDF Ispis
(7 ocjena, prosjek: 4.43 od 5)
Glavni turnir
Autor Administrator   
Srijeda, 20 Srpnja 2016 15:10

Nakon par odgoda na red su došle i utakmice glavnog turnira.  Ljubitelji Turčina su jučer napokon došli na svoje, debi je imala dugogodišnja želja Turčina Pero Sjekavica. Danas je bilo dosta izostanaka, iz razno raznih razloga nisu došli Ogs, Bena. b/a, Ljubimir, Vlaho, Maro.... Ustvari da nije bilo Banija ne bi se ni nastupilo.

Što se tiče utakmice, poveli smo 1:0, i u prvoj četvrtini smo promašili 1 na 0, i jedna kontra nam je propala jer nismo vratili loptu na 2 m kod izvođenja kontrafaula. Nakon 3. četvrtine rezultat je bio 2:6, igralo se dobro golman je bio dobar... U zadnjoj dionici 5:0 za Penareallace sve kontre, nitko više nije imao snage za plivanje.
Što se tiče debitantskog nastupa Pero je očekivano donio spektakl, lavovski se borio sa protivnicima u terenu i sa dovikivanjima protivničke klupe. Iako u atrakciji nije zakazao ostao je malo dužan što se tiče vaterpola. Lopta mu nije nikako htjela u gol, ali ne sumnjamo da ce u sljedećim nastupima biti precizniji. Bio je malo i razočaran na početku  "Pa nije ti došlo pola ekipe, gdje su mi kupaće itd... " ali svaki početak je težak i nadamo se da ce bit će bolje u sljedećim nastupima pogotovo što se tiče broja igrača...

Penatur – Turčin Danče 11:2
BELLEVUE Sudac: Goran Turajlić.
PENATUR: Antonio Obuljen, Darko Surla, Bruno Tadić (2), Gorazd Surla, Željko Mage (1), Dado Marković (1), Dinko Rizzi (1), Lukša Buconić (3), Željko Margaretić (2), Mijo Klečak, Milo Leoni, Siniša Brajević, Tomo Sjekavica, Hrvoje Puh (1).
TURČIN DANČE: Željan Radulović, Pero Sjekavica, Tomislav Bačić, Mark Rilović (1), Ivo Margaretić, Marin Margaretić, Jovica Radulović, Ivo Braenović, Boris Dedić, Branimir Butigan, Joško Pulić (1).
Četvrtine: 4:1, 1:0, 1:1, 5:0.

Posljednja izmjena Srijeda, 20 Srpnja 2016 15:14
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo