Početna Glavni turnir Dan kada je I.A.V.K. postao K.K.
Dan kada je I.A.V.K. postao K.K. PDF Ispis
(5 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Glavni turnir
Autor Administrator   
Petak, 22 Srpnja 2016 23:23

 

Od danas su stvari za Turčin postale ozbiljnije, nema više utakmica u kojima se unaprijed zna pobjednik. I koliko god to zvučalo čudno Turci su se u skladu sa potrebama uozbiljili, i u Mokošicu je došla poveća ekspedicija igrača i simpatizera predvođena, po prvi puta ovog ljeta,  Radom „Erdoganom“ Garićem.

 

 

 

Odmah smo, pred utakmicu, ispravili nepravdu i Peru poklonili dančarske kupaće. Preuzeo ih je uz komentar „Zašto ste mi dali kupaće sa tri x meni su dosta dva?“. Od taktičkih dogovora pred utakmicu izdvojit ćemo Zambatin prijedlog da svatko ima pravo na onoliko šuteva koliki broj ima na kapici. Prijedlog je odbačen, jer nije imao smisla s obzirom da je Pero imao broj dva...

 

Utakmica je otvorena sa 2:0 i pobjeda nije dolazila u pitanje do kraja utakmice. Obrana dobra, b/a odličan na beka, Zambata na golu, čak je i Marole poput Bake Sliškovića nakon dvadesetak godina po prvi puta  presjekao loptu sa igračem manje. U napadu se ovaj put igrala momčadska igra bez soliranja i nerezonskih šuteva. Kao što smo i najavili poslije prošle utakmice, Pero je danas namjestio nišanske sprave, 4 gola i dvije asistencije (spomenimo i trash talk kod izvođenja četverca kada je spominjao političku stranku protivničkog golmana).

 

Na kraju je završilo kompleksaških 12:3, što je poslije utakmice dovelo do je podijeljenih emocija i strahova što nosi budućnost. Osnivači su se pitali, je li ovo vise Turčin, što ako se dobije slijedeća utakmica i uđe u četvrtfinale. Ima li sve skupa ovo smisla više ili treba ugasiti klub? Što će biti vrijeme će pokazati, ali Turčin je dobio nekoga u glavnom turniru sa devet (9) golova razlike !?!

 

 

Tzv. Sovrnja Doli – Turčin Danče               3:12 (2:4, 0:2, 1:4, 0:2)

 

Mokošica – kraj Vapora

Sudac: Marko Matijević

 

TZV. Sovrnja Doli: Boris Fjorović, Marko Asić, Marko Potrebica, Ivan Moretić, Perica Katušić, Ivica Zec 1, Krešimir Plazibat 1, Maroje Paskojević, Žarko Dragojević, Dražen Oršulić 1.

 

Turčin Danče: Zambata, Pero 4 (2), Brena, Tomi 1, Mark, Vlaho, Marin Purger, Braco 2, Maro, b/a 2, Bani 3, Josh, Marole. Stručni stožer: rg, Bile, Misla, Stijepo, Marga stariji i Zeko

Posljednja izmjena Petak, 22 Srpnja 2016 23:48
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo