Početna Gostujuće kolumne
Gostujuće kolumne
Nedjeljom u 9 prvak AAWL-a PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Gostujuće kolumne
Autor Mate Čobrnić   
Petak, 09 Lipnja 2017 23:21

 

Alpe-Adria vaterpolska liga (AAWL) koja okuplja amaterske i veteranske klubove iz Italije (2), Slovenije (6) i Hrvatske (6) imala je svoju završnicu u subotu 3. lipnja. Od ostalih ligaških natjecanja za amatere i veterane, u kojima sudjeluju hrvatske momčadi, tu su još Regionalna vaterpolska veteranska liga i Amaterska vaterpolska liga VAL.

Posljednja izmjena Petak, 09 Lipnja 2017 23:27
Opširnije...
 
KOMENTAR: Vaterpolo je glup sport PDF Ispis
(5 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Gostujuće kolumne
Autor Emir Fulurija   
Ponedjeljak, 29 Svibnja 2017 17:47

 

Zašto Jug CO nije obranio europski naslov?

Vaterpolo je glup sport. Rečenica iz naslova ovog teksta, klasični clickbait koji vas je trebao navesti da otvorite ovaj tekst, posuđena je s daleko najbolje vaterpolske stranice na ovim prostorima, Danče.hr. Tamo je jedan od češćih komentatora koristio taj nadimak, a ostali su se često 'kačili' na njega i odgovarali mu kako to nema veze s istinom. Valjda ste se i vi 'nakačili'…

Opširnije...
 
[REAGIRANJE] Razvidno je da ima nade PDF Ispis
(7 ocjena, prosjek: 3.86 od 5)
Gostujuće kolumne
Autor Željan Konsuo   
Ponedjeljak, 22 Svibnja 2017 00:04

Fotografija preuzeta sa dulist.hr

Poštovani gosp. Martiću,

Slobodan sam Vam se javiti sa osvrtom na Vaš članak: Ima li nade? objavljen 17.05.2017. , najviše zbog funkcija koje obnašam u vaterpolo sportu, a pomalo i temeljem minulog rada.

 

Uskoro će biti točno 20 godina otkako sam na čelnim mjestima u VK JUG-u, prvo pet godina kao predsjednik, pa izvršni, dopredsjednik... uglavnom kontinuirano sudjelujem u donošenju svih odluka u klubu. U tih dvadeset godina smo osvojili 32 trofeja, od kojih tri naslova  europskih prvaka.

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 22 Svibnja 2017 23:08
Opširnije...
 
Mala škola Vlade Kobešćaka PDF Ispis
(9 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Gostujuće kolumne
Autor Marko   
Petak, 05 Svibnja 2017 18:13

Iako postoji mnogo stvari koje bi se o Vladi mogle napisati, vaterpolo je definitivno prva stvar  po kojoj ga pamtimo i uspjeh koji mu nikad nitko neće moći oduzeti.

 

Ovo je svojevrsni omaž čovjeku koji je, po mom mišljenju, jedan od najvećih sportskih djelatnika u povijesti Hrvatske. Fenomenu koji je zaslužan za stvaranje Mladosti, koja je u njegovo vrijeme bila strah i trepet svakoj ekipi. Čovjeku koji je ostavio neizbrisiv trag u hrvatskom vaterpolu, zahvaljujući entuzijazmu i ljubavi koju je osjećao prema Mladosti i prema ovoj “glupoj” igri koju iz mazohističkih pobuda toliko volim.

Posljednja izmjena Petak, 05 Svibnja 2017 19:17
Opširnije...
 
[BRIDGE] Danče idu u A ligu PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Gostujuće kolumne
Autor Gjivo   
Petak, 14 Travnja 2017 13:22

Timovi iz Dubrovnika su dosad nastupali isključivo u Hrvatskoj B ligi u bridžu. Razlog tome je što se nikad niti jedan tim nije uspio plasirati u A ligu. Put do A lige nije jednostavan. Postoje tri kruga natjecanja (čak je moguć i četvrti krug preko kvalifikacijskog meča s desetoplasiranim iz A lige).

Prvi krug natjecanja se igra na regionalnom razini, kod nas je to slučaj s timovima iz naša dva kluba, Dubrovnik i Astarea. Najuspješniji timovi na tom natjecanju nastavljaju svoj put kroz kvalifikacije u Zadru gdje nastupa 12 timova koji su prošli prvi krug regionalnih kvalifikacija. Treći krug kvalifikacija se igra u Zagrebu i na njemu nastupa šest najuspješnijih timova iz Zadra. Direktan plasman u A ligu ostvaruju dva tima koja osvoje na tom trećem krugu kvalifikacija prva dva mjesta. Trećeplasirani tim mora igrati taj gore spomenuti dodatni meč s desetoplasiranim timom iz A lige.

 

Posljednja izmjena Petak, 14 Travnja 2017 16:08
Opširnije...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL