Početna Gostujuće kolumne „Imamo već jedno dogovoreno pojačanje, mislim kako će svi biti jako zadovoljni“
„Imamo već jedno dogovoreno pojačanje, mislim kako će svi biti jako zadovoljni“ PDF Ispis
(4 ocjena, prosjek: 4.75 od 5)
Gostujuće kolumne
Autor Administrator   
Subota, 08 Lipnja 2019 17:58

Nakon utakmice za peto mjesto između Juga i Brescie izjave za danče.hr dali su Petar Muslim, Luka Lončar, Xavi Garcia i Vjeko Kobešćak.

 

Petar Muslim (Brescia)

Danče.hr: Čestitamo na borbi, može vaš komentar za kraj turnira?

PM: Što mogu reći, mislim da smo odigrali sve utakmice vrlo korektno, šteta, ostaje veliki žal zbog te prve utakmice protiv Olympiakosa, danas smo odigrali također vrlo dobru utakmicu, zaključili smo sezonu sa, mogu reći, realnim šestim mjestom u Europi, tako da smo svi zadovoljni time i idemo dalje.

 

Luka Lončar (VK Jug)

Danče.hr: Pobjeda za kraj sezone, izvuklo se najbolje što se moglo, tvoj komentar:

LL: Jako je lijepo završiti sezonu pobjedom, pokazali smo karakter, borili smo se cijelu utakmicu, vjerujem kako smo pokazali da vrijedimo i zaslužujemo biti tu na Final 8 turniru, šteta zbog te prve utakmice, no eto, škola za iduću sezonu, nadam se da ćemo ostati na okupu, čestitam suigračima na dobroj sezoni i idemo dalje.

 

Xavi Garcia (VK Jug)

Danče.hr: Xavi, čestitamo na pobjedi, teška utakmica ali dobar pristup za kraj sezone.

XG: Da, uvijek je lijepo završiti sezonu pobjedom. Jučer sam ti rekao, nije lako za Juga igrati za peto mjesto, ali smo pokazali karakter nakon poraza u četvrtfinalu, digli smo glave, dobro odigrali jučer, a i danas. Brescia ima vrhunsku ekipu, meni je iznenađenje da nisu išli u polufinale, ali Olympiacos je bio prejak. Mislim da je naša sezona bila odlična, osvojili smo Kup i Prvenstvo, izgubili Regionalnu ligu, ali možemo reći da je sezona fantastična. Sad krećemo na odmor i vidimo se dogodine.

 

 

Vjekoslav Kobešćak (VK Jug)

Danče.hr: Čestitamo za kraj sezone, tvoj komentar današnje utakmice, turnira, ali i cijele sezone?

VK: Mislim da je sezona bila kao i današnja utakmica, nije bila lagana iako smo imali jednu mirnoću kroz veći dio sezone, kroz središnji dio smo igrali čak bolje nego što smo očekivali, možda su tu bila i nekakva očekivanja da možemo možda i više od ovoga što smo ovdje osvojili, mada mislim da je ovo sasvim realno. Mi smo tu negdje oko četvrtoga ili petoga mjesta u Europi, i uspjeli smo doći do toga, jer teško je bilo očekivati da mi možemo doći do kraja, finala. Mislim da smo još uvijek pretanki za to, ali smo iskoristili ovaj turnir na najbolji mogući način, momčad je reagirala odlično nakon prvoga dana i poraza koji je možda bio prelagan, ali nije bio jedini ove sezone, imali smo to i protiv Mladosti u regionalnoj ligi, protiv Crvene zvezde, čak i utakmice u Ligi prvaka protiv BPMa, Szolnokija, u kojima smo bili nekako „mekani“, što je realan pokazatelj jedne nestabilnosti koja je normalna za jednu ovako mladu momčad. Završili smo sezonu sa dvije pobjede, gledajte, kad igrate za peto mjesto, imaš puno za izgubiti, a malo za dobiti. Mi smo dobili to „malo“.

Danče.hr:  Čini nam se da su mladi igrači dobro reagirali i iskoristili povjerenje u ove dvije zadnje utakmice, dobili kvalitetno iskustvo.

VK: Apsolutno, mislim kako su iskoristili ovaj turnir, svih petoro, šestoro, koliko ih tu ima, za svoju budućnost. Tako smo se dogovorili, i dalje ćemo se oslanjati na njih. Nadam se, kad se sljedeći put nađemo na okupu, negdje u kolovozu, da će ova ista momčad se pojaviti na tome okupljanju.

Danče.hr: Spominješ budućnost, znamo da je danas bila zadnja utakmica klupske sezone, nećemo previše o idućoj, no moramo pitati ostaje li momčad na okupu, ima li nekih novosti? Možda neke tvoje želje za pojačanjem?

VK: Ovako, nadam se da će momčad ostati velikim dijelom ista, no ne znam jesam li ikad u karijeri doživio da se na početku sezone pojavi u cijelosti ista momčad od protekle sezone (smijeh). Imamo već jedno dogovoreno pojačanje, ali o tome još ne bih skroz javno, no mislim kako će svi biti jako zadovoljni (smijeh).

Danče.hr: Sviđa nam se osmijeh na vašem licu, izgleda da ste jako zadovoljni. Čestitamo još jednom, na kraju sezone.

VK: (smijeh) Hvala lijepo, i hvala Vama na praćenju.

 

 

 

 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo