Početna Igre i igrice
Igre i igrice
[FANTASY] Vortex novi šampion PDF Ispis
(1 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Igre i igrice
Autor Roberto   
Utorak, 28 Siječnja 2020 19:55

Okončano je još jedno Europsko prvenstvo u vaterpolu kao i peto – jubilarno :) izdanje dance.hr fantasyja. Kako je završeno ono poznatije natjecanje sigurno znate a evo i pokušaja da se  prenese djelić atmosfere sa ovoga drugoga. Uzbudljivo do samoga kraja te neizvjesno kako u borbi za vrh tako i za izbjeći začelje. Istina, Vortex i Stručnjak za vino su bili ubjedljivi, no od trećega do šestoga mjesta razlika je bila samo u 6 bodova. Istih 6 bodova bilo je presudno za plasman i od sedmog do desetog mjesta. Pa krenimo redom:

Posljednja izmjena Utorak, 28 Siječnja 2020 22:07
Opširnije...
 
[FANTASY] Cirkusanti i Vortex na vrhu nakon grupne faze PDF Ispis
(5 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Igre i igrice
Autor Administrator   
Nedjelja, 19 Siječnja 2020 22:20

Nakon trećeg kola i završetka grupne faze Europskog prvenstva u Budimpešti neke stvari su jasnije, kako među sudionicma EP tako i među fantasy igračima. Naši igrači su kod drafta ispravno  predvidjeli pobjednike skupina (Hrvatska, Srbija, Mađarska, Italija) što znači da su se obistinila predviđanja kako će ekipe Italije i Španjolske, koje su se kvalificirale na Olimpijske igre prošle godine na Svjetskom prvenstvu, ozbiljno (punom natjecateljskom snagom) shvatiti ovogodišnje EP.

Posljednja izmjena Nedjelja, 19 Siječnja 2020 22:34
Opširnije...
 
[FANTASY] Total igrač godine Varga i ovdje broj jedan PDF Ispis
(4 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Igre i igrice
Autor Administrator   
Utorak, 14 Siječnja 2020 22:42

 

U nedjelju 12.1.  u organizaciji vašeg i našeg vaterpolskog portala održan je draft prvog Fantasy-ja u olimpijskoj godini. Draft možemo promatrati kao svojevrsno zagrijavanje za onaj olimpijski koji će se održati u srpnju i kolovozu. Sve ekipe sudionice prošlog izdanja ove uzbudljive igre, održane za vrijeme SP-a u korejskom Gwangju, prijavile su se i za ovo natjecanje. Svi sudionici se međusobno poznaju, a možemo dodati kako im tehnike i taktike, bolje rečeno taktiziranja, nisu strani.S obzirom na jako dobro međusobno poznavanje, pitanje je može li netko ponuditi nešto novo, odnosno, iznenaditi nečim?

Opširnije...
 
[FANTASY] Popis igrača za EP 2020 PDF Ispis
(2 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Igre i igrice
Autor Administrator   
Nedjelja, 12 Siječnja 2020 18:44

Popis svih igrača po pozicijama koji će nastupiti na Europskom prvenstvu 2020 u Budimpešti.

Posljednja izmjena Nedjelja, 12 Siječnja 2020 23:18
Opširnije...
 
[FANTASY] U najspektakularnijoj završnici Cirkusanti do novog naslova PDF Ispis
(5 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Igre i igrice
Autor Administrator   
Utorak, 06 Kolovoza 2019 22:26

Pobjednik fantasya nosi Water Polo Apparel

Nikad ne podcjenjuj srce šampiona. Tako je  prije dva i pol desetljeća govorio Rudy Tomjanovich kada su njegovi Houston Rocketsi pomeli Orlando te osvojili drugi, i do danas posljednji, naslov NBA prvaka.

Kakve to veze ima s vaterpolom i Dančeovim Fantasyjem pitate se? Pa vrlo slične jer, kao ni tada Rocketse (postali prvi prvaci u povijesti kao šesti nositelji Zapada), nitko nije vidio Cirkusante kao pobjednike četvrtog izdanja Fantasyja u, bez dvojbe, najspektakularnijoj završnici u povijesti ove igre koja obogaćuje praćenje velikih natjecanja. Ali koja je, s obzirom na brojne pogreške službene statistike, bila na rubu regularnosti tijekom dva južnokorejska tjedna.

Posljednja izmjena Utorak, 06 Kolovoza 2019 23:08
Opširnije...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL