Početna Igre i igrice [FANTASY] 1.kolo
[FANTASY] 1.kolo PDF Ispis
(5 ocjena, prosjek: 4.20 od 5)
Igre i igrice
Autor Gjivo   
Srijeda, 18 Srpnja 2018 12:51

Odigrano je prvo kolo fantasyija u kojem su najbolje prošli oni koji su imali grčke i španjolske igrače u momčadi. Obzirom na protivnike, Tursku i Maltu ništa neobično.

Špilja '94 koju vodi Andrija Martić krenula je izrazito jako u ovogodišnjoj Fantasy ligi. Na krilima svog prvog pika, Grka Ioannisa Fountoulisa, Špilja je skupila preko 30 bodova i već nakon prvog kruga ima više od osam bodova prednosti. Andrija kao nadaleko poznati vaterpolo analitičar je konačno skinuo prokletstvo prvog pika koje ga je pratilo kroz prva dva izdanja. Izbor Fountoulisa je bio igranje na sigurnu kartu, jer Ioannis jako rijetko zakaže. Zanimljivo je da je u Fantasy Expert ligi uzet tek na kraju drugog kruga drafta. Cijela ekipa Špilje osim sidruna Mezeija je imala izvrstan učinak, a istaknuli su se pored Fountoulisa, Vukičević i Crousillat.

Drugo mjesto drži Šibenčanin Nikola Štrkalj i njegova Zagora, kojem je drugo mjesto donio fantastičan učinak talijanskog golmana Del Lunga. Nikola inače bek Solarisa i budući vaterpolski trener ovaj put je mogao imati još 6.2 bodova da mu Lindhout i Kovacs nisu ostali na klupi.

Treće mjesto drži ekipa Cirkusanti, koju vodi pobjednik prve verzije Fantasy-ja, Davor Kovačević. Grci Vlachopoulos i Gounas su najzaslužniji za dobar učinak Cirkusanata. Davor inače piše o vaterpolu na portalu Spostarena.

Poredak nakon prvog kola:

 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo