Početna Igre i igrice Bronte lizardsi preuzeli vodstvo
Bronte lizardsi preuzeli vodstvo PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Igre i igrice
Autor b/a   
Nedjelja, 22 Srpnja 2018 11:47

 

Ekipa Bronte lizards preuzela je vodstvo u trećem kolu Fantasyija za experte koji se održava na dance.hr-u. Ukupno 70.99 poena i u prednsosti su ispred dosada vodećih Warriorsa Dragana Jovanovica i Efialtisa Thea Lorantosa koji su sa osmog skočili na treće mjesto.

 

 

Nakon prošlog kola naglašavali smo da je ključni razlog zašto su Warriorsi ispred Bronte lizarda učinak na poziciji golmana. I onda je u trećem kolu Nagy ostao na klupi Mađarske, a Schenkel koji je u u momčadi novog vodećeg donio je čak 7.90 poena. Inače su Mađarska i Njemačka igrali međusobno 4:4 u susretu u kojem su oba golmana, za Mađarsku je branio Soma, imali veliki bodovni učinak.

Pokazalo se dobrim da sam uzeo 2 golmana  (Šćepanović) u svoj roster od 10 igrača. Svi igrači znaju da imam puno povjerenje u nih, pa mi tako i vraćaju te ostavljaju srce u bazenu. Očekujem da nas zaobiđu ozljede i onda imamo velike šanse“ – kazao je Elvis Fatović.

 

Na pitanje koliko je od sada zadovoljan svojom ekipom, odnosno samim Draftom na kojem je kao prvi izabrao Aleksandra Ivovića rekao je:

Moja ekipa nije imala puno vremena za uigravanje, tako da sam zadovoljan dosadašnjim učinkom, ali mi uvijek težimo boljem, zato i imam ovu skupinu igrača u mom timu Smile. Ivović se do sada pokazao kao jedan od najboljih igrača na prvenstvu, ali to se i očekivalo od takvog šampiona. Taktike na draftu nije bilo, pošto do sada nikada nisam igrao ovako nešto, što se za sada pokazalo kao ključnim, pa samim tim, dobro stojimo nakon 3 kola.

Nikada nisam igrao ovako nešto, ali je super stvar za promociju sporta. Na kraju krajeva, otkrio sam neotkriveni talent u sebi, barem za sada rezultat to govori. Bilo je veliko zadovoljstvo prihvatiti vaš poziv, a još veće kada sam vidio tko su mogući suparnici, odnosno treneri“.

 

Učinak ekipe Bronte lizards u 3. kolu

 

Ime Bronte lizards dolazi od jedne starije grupe ljudi (penzionera) na plaži Bronte, blizu koje živim, u Sydneyu koji su na svom radnom mjestu (plaži) skoro svaki dan, cijelu godinu, preplanuli pa ih od milja zbog cjelodnevnog sunčanja i brončanog tena zovu Bronte lizardsi.

Već smo u razgovorima da se osnuje klub, znamo predsjednika, direktora, igrače... samo čekamo izdašnog sponzora Smile.“

 

Tijekom igranja fantasyija kroz zajednički chat česta su podbadanja između experata, a pale su i neke interne oklade. U tash talku jedan od onih koji prednjače je Vjekoslav Kobešćak pa i ne čudi da je Fatović kazao:

„Definitivno sam dobio dojam da bi većina sudionika željela pobjediti ekipu „Only fools and horses“, jer znaju da bi njihov poraz i ostanak na dnu tablice, uvjetovao da njihov trener plati večeru, što je u realnim okvirima gotovo nemoguće.“

 

 

Ukupni poredak nakon 3. kola

 

Fatović je stekao više od 5 poena prednosti pred Jovanovićem koji je ima samo prosječno kolo sa 16,98 poena. Daleko najviše donio mu je Xavi Garcia koji je imao 4 gola i 4 asistencije u trećem kolu za ukupno 7,92 boda što je drugi najbolji učinak – najbolji je Vogel Soma sa ravno 8,00 bodova. Xavi je i ukupno najbolji sa 18.92 boda u gupnoj fazi natjecanja.

 

Na treće mjesto poretka probio se Theo Lorantos trener U19 reprezentacije Grčke koja je upravo osvojila pripremni turnir u Varaždinu. Sa sve 4 pobjede ostali su prvi ispred Srbije, Mađarske, Crne Gore i Hrvatske. U Fantasyiju, s momčadi Efialtis samo je 1,50 bodova iza Warriorsa. Bio bi Theo još i bolji da je u momčad s klupe ubacio Pascala Janssena koji je imao čak 4,67 bodova više od Mancherza čija je Mađarska zabila sve skupa samo 4 gola, pa i nije mogao skupiti previše bodova.

Posljednja izmjena Nedjelja, 22 Srpnja 2018 11:48
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo