Početna Igre i igrice [FANTASY] Gradac najbolji u 5.kolu
[FANTASY] Gradac najbolji u 5.kolu PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Igre i igrice
Autor Gjivo   
Četvrtak, 26 Srpnja 2018 09:27

 

Roberto Milić sa svojom ekipom Gradac ostvario je najbolji rezultat u petom kolu. Najzaslužniji za ovakav rezultat ekipe je njemački golman Schenkel koji je donio čak 7.77 bodova. Osim njega dobri su bili i Grk Genidounias te još jedan Nijemac, bek Jungling. Solidni su bili Garcia i Di Fulvio. Roberto je redovni kolumnist na www.dance.hr, voli glazbu, knjige i strip. Vaterpolo nikad nije trenirao, ali ga je zavolio ljeti u Dubrovniku, na plaži hotela Bellevue.

 

U ukupnom poretku Špilja '94 je zadržala svoje vodstvo, ali se Cirkusanti približavaju. Trećeplasirana Zagora će teško nadoknaditi skoro dvadeset bodova zaostatka u zadnja dva kola. Cirkusanti imaju očitu prednost na poziciji golmana i sidruna, dok je Špilja bolje pokrivena na bekovskoj poziciji te na lijevoj strani napada. Desna strana je zasad približno podjednaka. Oba igrača su dobro procjenjivala učinak igrača i nije im se događalo da na klupi ostane igrač s boljim učinkom od prvotimca.

Špilja'94 se nada da će Mađari na gol stavit rezervnog golmana Vogela i da Cirkusanti sa Lopez-Pinedom neće ostvariti veliku razliku. Merkulov bi Špilji trebao donijeti prednost na bekovskoj poziciji ispred Rumunja Oante. Sidrun Bodegas je dosad bio bolji od Kolomvosa i tu se Cirkusanti nadaju da će ostvariti bolji učinak. Lijeva strana Špilje je najjači dio ekipe: Vukičević i Fountoulis, nasuprot Janovića i Gounasa. Što se tiče desne strane, za Špilju će bodove donositi Echenique i Crousillat, a za Cirkusante Mandić i Vlachopoulus.

 

Ukupni poredak nakon pet kola:

 

Učinak u petom kolu:

Posljednja izmjena Četvrtak, 26 Srpnja 2018 09:33
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo