Početna Igre i igrice [FANTASY] Špilja ili Cirkusanti
[FANTASY] Špilja ili Cirkusanti PDF Ispis
(2 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Igre i igrice
Autor Gjivo   
Subota, 28 Srpnja 2018 09:00

 

Vodeći u ukupnom plasmanu, Andrija Martić sa svojom ekipom Špilja '94 bio je najbolji u šestom kolu.  U kolu u kojem se nije osvajalo puno bodova, ostvario je učinak od 21.63 boda, što je za 2.70 više od drugoplasiranih Davorovih Cirkusanata. S tim učinkom Andrija je povećao svoju prednost u ukupnom poretku na 7.34 boda. Ostali su previše zaostali tako da šanse za ukupno pobjedu ostaju samo na vodećem dvojcu.

 

Andrija je opet pogriješio s golmanom, uzeo je Mađara Vogela, nadajući se da će Mađari staviti njega na gol umjesto Nagy-ja, jer su ispali iz mogućnosti osvajanja medalje. No, to se nije dogodilo, branio je Nagy iako je bilo logičnije da Vogel dobije priliku. Njegova druga opcija, grčki golman Flegkas također nije branio ovo kolo. Prvi pik drafta, Grk Fountoulis se opet isplatio. Zabio je čak sedam golova u susretu protiv Rusije te donio velikih 8.37 bodova. Osim njega, izvrstan je bio Francuz Crousillat kojeg nema u zadnjem kolu te naš VukičevićMerkulov je bio solidan, a podbacili su Echenique te Kolomvos.

Izgledalo je da učinak Fountolisa lansirati Špilju na uvjerljivu prednost, no Cirkusanti su ipak dobro odigrali ovo kolo i još imaju šanse. Za razliku od vodećega, kod Cirkusanata je opet briljirao golman, Španjolac Lopez-Pinedo dobio je 5.55 bodova. Osim njega, izvrstan je bio Mandić sa 4.58 bodova. Dobri su bili Vlachopoulos, Gounas te Bodegas, a više se očekivalo od Janovića te beka Oante.

Očekuje nas zanimljivo zadnje kolo. Puno veće šanse za ukupnog pobjednika ima ekipa Špilja'94 koja će Crousillata mijenjati sa Španjolcem Fernandesom, dok će Cirkusanti umjesto Oante dodati nekoga između Mađara Angyala i Crnogorca Draškovića.

 

Ukupni poredak nakon predzadnjeg kola:

 

Učinak u šestom kolu:

Posljednja izmjena Subota, 28 Srpnja 2018 09:01
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo