Početna Igre i igrice Elvis Fatović osvojio fantasy za Experte
Elvis Fatović osvojio fantasy za Experte PDF Ispis
(4 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Igre i igrice
Autor administrator   
Utorak, 31 Srpnja 2018 23:06

 

Foto sa dulist.hr

Pobjednik drugog izdanja fantasyija za Experte na dance.hr-u je Elvis Fatović sa svojom ekipom Bronte Lizards sa ukupno 141,60 bodova. Drugo mjesto pripalo je Theu Lorantosu sa ekipom Efialtis, a bronca ide Urošu Stevanoviću i njegovim Sonasima.

 

 

Elvis Fatović imao je prvi pik na Draftu i izabrao je beka Crne Gore Aleksandra Ivovića koji je na kraju završio kao drugi najučinkovitiji igrač. U top 5 je i Ivan Nagaev, ljevoruki playmaker ruske reprezentacije kojega je Elvis izabrao tek u petom krugu. Dvanaestog najučinkovitijeg igrača Antu Vukičevića (koji je odigrao jedno kolo manje) izbarao je u 7. krugu. Odličan posao na Draftu bio je i njemački golman Schenkel kojega je uzeo tek u 9. krugu i koji je prvo kolo proveo na klupi iza Šćepanovića. A ukupno je 13. najučinkovitiji igrač

Ukupno 141,60 bodova što je preko 20 bodova po kolu i pobjeda sa čak 11 bodova prednosti pred Theom Lorantosom s ekipom Efialtis koji je skupio 130,46. Njegov prvi pik bio je vođa momčadi Španjolske koja je na kraju došla nadomak naslova, Felippe Perone koji je ukupno 14. najučinkovitiji igrač. Drugi pik bio je golman Lopez koji je osvojio titulu najboljeg golmana prvenstva, a po fantasy poenima je ukupno 8., a drugi najbolji golman iza Del Lunga. Treći pik bio mu je jedini talijanski sidrun, Bodegas koji je po poenima treći najučinkovitiji sidrun.

Treće mjesto, još 8 bodova iza, osvojio je Uroš Stevanović koji je prošle sezone bio drugoplasiran. Ukupno 122,69 bodova koje su mu gotovo ravnomjerno donijeli svi igrači koje je izabrao, od dva ljevaka Mara Jokovića sa 19,07 i Gerga Zalanikija sa 19,01; preko playmakera srpske reprezentacije Andrije Prlainovića sa 18,27 pa do najučinkovitijeg od svih sidruna Rogera Tahulla sa 13,78, a kojega je izabrao u 7. krugu drafta.

 

Konačni poredak:

 

Konkurencija je bila jača nego prvi put, dva nova experta su na vrhu. Slijedeći fantasy bit će tijekom SP-a koje se za godinu dana održava u Južnoj Koreji, u Gwangju. Spomenuli smo već dio najučinkovitijih igrača koji su svojim timovima donijeli poredak u vrhu tablice. Vidimo da među 15 najboljih po fantasy poenima nema MVP-a EP-a, Filipa Filipovića, ali o tome više u slijedećem tesktu.

 

 

Poredak 15 naučinkovitijih igrača Europskog prvenstva:

 

 

 

 

 

Posljednja izmjena Utorak, 31 Srpnja 2018 23:17
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo