Početna Ispod kapice br.10 Jadran – Gusar 13 : 15
Jadran – Gusar 13 : 15 PDF Ispis
(6 ocjena, prosjek: 4.33 od 5)
Ispod kapice br.10
Autor Boško Perić   
Nedjelja, 05 Srpnja 2009 11:18
    Pomlađena momčad Gusara odigrala je korektnu utakmicu u Neumu i prvenstveno zahvaljujući boljoj fizičkoj spremi i širem krugu „upotrebljivih“ igrača pobijedila domaćina. Pored niza kvalitetnih i iskusnih igrača (Računica, Grbić, G. Milić, Radulović, Mage) koji više nisu članovi Gusara, danas nisu mogli nastupiti D. Zonić i Vitković.
  Ekipa Jadrana, predvođena posuđenim prvoligaškim igračima (Tomašić, Ribičić, Lugović) te japanskim reprezentativcem (Go Sughanata) dobro je otvorila utakmicu i  do poluvremena rezultat se kretao od neriješenog do dva razlike za domaćine.
Međutim, njihov prvi branič, Lugović je već polovicom prve četvrtine imao dvije osobne, što je dijelom olakšalo posao odličnom centru Gusara Sentiću.
    Pad u igri Jadrana,  bio je vidljiv već pred kraj druge četvrtine, što igrači Gusara, zbog nekoliko vezanih grešaka, nisu u tom trenutku iskoristili. Međutim, u trećoj četvrtini, sa nekoliko dobro izvedenih kontri i realizacija igrača više, Gusar je došao do prednosti, koju je relativno lako zadržao do kraja.
    Bila je ovo prva službena utakmica Gusara u ovoj sezoni pa je određena nervoza bila lako uočljiva. Pojedini igrači su imali odličnih poteza, ali i teško objašnjivih grešaka. Također je bilo dosta „priče“ u plivalištu, kako međusobno, tako i sa sucima.
    Vratar Puhiera (sam za sebe je rekao da je danas funkcionirao kao diesel) je u početku propustio 2-3 udarca koja je lakoćom trebao obraniti, a u drugom poluvremenu je imao desetak izvrsnih obrana.
    Trener Zonić je na centrima Jadrana potrošio sva 3 beka, tako da je u nekoliko zadnjih napada tu poziciju odigrao centar Sentić, inače jedan od najboljih igrača na utakmici.
    Srđan Milić je odigrao izvanrednu utakmicu, te odlično iskoristio akcije koje su bile pripremljene za njega, kao i druge izgledne situacije u kojima se našao, sa realizacijom šuta 8/11.
    Maro Martić i Mato Miloslavić su odigrali utakmicu sa puno oscilacija, imali su po nekoliko odličnih rješenja, posebno u trenutcima kada se lomio rezultat, ali i neshvatljivih pogrešaka, prije svega nerezonskih udaraca. Viki Rožić i Đivo Buconić su bili vrlo solidni, također sa nekoliko zapaženih asistencija.
    Sve u svemu, Gusar je pokazao da ova ekipa ima dosta potencijala. Kvalitetan rad uz neophodno  poboljšanje discipline u igri, morao bi osigurati solidnu sezonu za klub iz Mlina.   
    Kuriozitet utakmice bio je nastup japanskog reprezentativca, sitnog i brzog igrača, koji nije previše pokazao, ali je njegov gol izazvao ovacije kod domaće publike.


JADRAN - GUSAR    13:15 (5:3, 3:3, 3:6, 2:3)                   
1. kolo 2. liga - jug                
Suci: Nikola Curić i Mario Brkić (oba Dubrovnik)

 

 JADRAN
 osobne
 golovi
   GUSAR osobne
 golovi
  J. PUTICA    MARO PUHIERA  
  J.ČAMO    MATO MILOSLAVIĆ
  1
  BLAŽEVIĆ    VINKO ROŽIĆ 1 1
  GO SUGHANATA 1 1  ĐIVO BUCONIĆ   4* 
  LUGOVIĆ 2 2  ANTONIO SENTIĆ  3
  M. BAČIĆ 2   MARO MARTIĆ 2 2
  K.NJAVRO
 1   DANIJEL ZONIĆ  
  RIBIČIĆ 1 3  VLAHO KOLIĆ
  
  D. ČAMO    HRVOJE MILOSLAVIĆ  
  I.BAČIĆ
 2 1  SRĐAN MILIĆ 2 8
  BUTIGAN 
  2  MAROJE POPOVIĆ 3 
  TOMAŠIĆ
 3 4  AMER ČAMO 3 
  J. NJAVRO    PETAR SAMBRAILO
  
  Ž.PUTICA
    JURICA KNEGO  
  12 13  15 15
 TRENER   TRENER  
 ŽELJKO VRŽINA    SINIŠA ZONIĆ  

 * treće isključenje pa peterac u nastavku

peterci: Jadran 1/1, Gusar 1/1

Posljednja izmjena Četvrtak, 09 Srpnja 2009 16:02
 

Komentari

avatar b/a
+1
 
 
vidi ti mlađeg milića. svaka čast.
avatar goran
+1
 
 
Nije da hvalim brata ali da njega nije bilo izgubili bi 5 razlike. Gusar nije dobro odigrao. Zonic nema kontrole nad svojim igracima. Mali Mato Miloslavic drzi loptu 15 sekundi svaki napad i na svaku odluku suca se buni. Cak je i Zonicu govorio da moj brat previse puca. Onda MArtić i Miloslavić idu u kontru 2 -0 i MArtic nedoda na drugu stranu nego puca i fali a igrac slobodan na stativi 2 metra od njega. Da sam ja trener stavio bi ga na klupu i nebi ni sekunde vise odigrao. Cestitam Gusaru ali vidi se da nema zajednistva.
avatar b/a
0
 
 
a ko je taj mali miloslavić? isto neki junior juga, ili?
avatar goran
0
 
 
bio je. sad igra u grckoj sa racunicom. otac mu je sportski direktor gusara
avatar VKG_Perinho3
0
 
 
PeTiCa za sliku...xD
avatar b/a
0
 
 
pohvale autoru slike. a to je VKG perinho3 :)
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo