Početna Ispod kapice br.10 Večeras derbi 2.lige
Večeras derbi 2.lige PDF Ispis
(7 ocjena, prosjek: 4.43 od 5)
Ispod kapice br.10
Autor Boško Perić   
Petak, 17 Srpnja 2009 10:18
    Najavljujemo vam današnji derbi između Gusara i Cavtata u Mlinima u 2100. Utakmice između ova dva protvnika su uvijek derbiji zbog izraženog rivaliteta, a sada su to dvije neporažene momčadi u prva dva kola 2. lige – jug. Kao najavu utakmice donosimo vam tekst o Gusaru u ovoj sezoni:

VK GUSAR U SEZONI 2009

    Više činitelja utjecalo je na sastav Gusara za ovu natjecateljsku sezonu. Pored recesije i težeg dolaženja do sponzorskih sredstava, bitan utjecaj imao je i mali broj klubova koji se natječu u Drugoj ligi jug, ali i sazrijevanje nove generacije juniora i mlađih juniora.

    Zbog svega navedenog, među 20 prijavljenih igrača je 10 juniora i mlađih juniora od kojih su dvojica posuđena iz Juga, dok  ostali dolaze iz mlađih kategorija Gusara. Naravno da u prvoj sezoni, oni neće biti nositelji igre, ali će ih se pokušati što više uključivati, kako bi stekli neophodno iskustvo.

    Također, se od mlađih kategorija očekuje ponavljanje uspjeha iz prethodnih sezona.

Sastav:
MARO PUHIERA, PETAR SAMBRAILO, ĐIVO ZEC - vratari
ANTONIO SENTIĆ, MATO MILOSLAVIĆ, MARO MARTIĆ, ANTONIO VITKOVIĆ, DANIJEL ZONIĆ, SRĐAN MILIĆ, MAROJE POPOVIĆ, AMER ČAMO, ĐIVO BUCONIĆ, VINKO ROŽIĆ, ĐANI GLAVOČIĆ, HRVOJE MILOSLAVIĆ, IVAN SRIJEMSI, VLAHO KOLIĆ, JURICA KNEGO, MATKO JAKOBUŠIĆ, FILIP PAPAC
10 seniora, 8 vlasitih juniora i 2 posuđena od Juga

 
    Ove godine nema velikih ciljeva, već je osnovni zadatak odigrati što bolje i pripremati osnove momčadi za vjerojatni nastup u I B ligi iduće sezone.

    Uprava kluba je obavila određene razgovore i ima uvjeravanja od strane odgovornih da će se  I B liga iduće godine igrati  u nešto kasnijem terminu, tako da bi se dobar dio domaćih utakmica mogao odigrati na plivalištu u Mlinima. To je i osnovni uvjet Gusara za priključivanje u veći stupanj natjecanja, jer uprava ne želi napredovanje po svaku cijenu uz gubljenje „dodira“ sa domaćom publikom. Cilj je igrati što više u Mlinima, što pored dodatne turističke ponude, znači i pozitivan utjecaj na razvoj vaterpola, animiranje mlađih naraštaja za igranje vaterpola, itd.
Posljednja izmjena Ponedjeljak, 20 Srpnja 2009 01:12
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo