Početna Kolumne
Kolumne
Mladost – Budvanska rivijera (1. kolo Eurolige 19. studeni 2008.) PDF Ispis
(6 ocjena, prosjek: 4.33 od 5)
Pogled s desna
Autor b/a   
Ponedjeljak, 24 Studenog 2008 09:34

 

    U prošlu srijedu započela je nova sezona Eurolige. U Zagrebu su igrali Mladost i Budva koju već drugu sezonu vodi Đuho, bivši igrač Penatura. Početak utakmice nije puno obećavao. Igralo se dosta sporo s obje strane i s obzirom na bezopasnost Crnogoraca u napadu i vrlo tvrdu i kvalitetnu zonsku obranu pa i povratak ponajboljeg svjetskog golmana Šefika očekivo sam, brat bratu, uvrh glave 5:4 za Mladost. S obzirom da sam se kladio i da su mi Žapci bili fix na listiću (koeficijent je bio 1.40), emocije su mi bile podijeljene. S jedne strane želja za dobitkom na kladionici, a s druge priželjkivanje poraza Žabaca, jedne od četiri ''najomraženije'' mi ekipe uz Cibonu, Dinamo i Internazionale.

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 01 Prosinca 2008 22:34
Opširnije...
 
Mladost – Jug 16. studeni 2008. PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Pogled s desna
Autor b/a   
Srijeda, 19 Studenog 2008 21:01

 

 Azevedo spora muho,
za tebe je Žex Đuho!

    Na prvoj ovogodišnjoj utakmici starih rivala okupio se popriličan broj gledatelja koji nažalost nisu imali prilike uživat u vaterpolu. Igralo se dosta loše i jedini koji je pružio partiju dostojnu svoga imena je bio Hinić. Posebno je dojmljiva bila šrauba koju je zabio iza Vićanovih leđa s 4 m s Bušljom na leđima.

    Dobar je bio i Muslim koji je dolaskom tatinog sina Paškvalina za drugog sidruna prisljen igrat lijevo krilo iako je vrlo perspektivan sidrun. Zabio je 2 gola za jednog sidruna s krajnje neprirodnih vanjskih pozicija. Buljubašić je još jednom pokazo kolika je sirovina u napadu i da sam na Fatovićevom mjestu obranu bi podredio tome da puštam takve igrače, kojih još ima u Mladosti, do besvjesti.
Posljednja izmjena Ponedjeljak, 01 Prosinca 2008 22:31
Opširnije...
 
O zagrebačkim kafićima PDF Ispis
(12 ocjena, prosjek: 3.33 od 5)
Od Yutela do Amerike
Autor Goran Milić   
Utorak, 11 Studenog 2008 11:50

 

Evo sam nacuo da nitko ne zeli poceti pisat clanke na stranici pa se nadam da ce ovaj clanak probit led.

Dosao je i taj dan da se maknem iz Dubrovnika (bar za vikend ) i vidim malo civilizacije izvan ovog sela. Kupio sam jeftine avionske karte i uputio se za Zagreb. Samnom je isla mala i njena sestra ali ovaj clanak nije o njima kao ni o shopingu na koji sam potrosio 20 sati u 3 dana ( to nije pretjerivanje - u petak sam bio u kupovini 9 sati, u subotu 8, a nedjelju 3 sata ). Tako da ce mi  sljedeci clanak biti o modi, modnom macku i svakoj butizi u Zagrebu ali ovaj clanak je o zagrebackim kaficima i klubovima.

Posljednja izmjena Srijeda, 26 Studenog 2008 22:13
Opširnije...
 
Ždrijeb eurolige 2008/09 PDF Ispis
(2 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Pogled s desna
Autor b/a   
Ponedjeljak, 10 Studenog 2008 19:30

 

Protekli vikend u Budimpešti održan je ždrijeb vaterpolske eurolige. Jug je za protivnike dobio Pro Recco i dva ruska kluba. S obzirom na snagu Juga i Recca koji su zadnje 3 godine igrali finala eurolige za vjerovati je da će bez većih problema upravo ta dva kluba proći u 1/4 finale iz skupine A. Treće mjesto bi trebo zauzet Sturm jer su se ove godine pojačali najboljim svijetskim trenerom Porobićem. Međutim, igrački kadar im je pretanak da bi ozbiljnije ugrozili trenutno 2 najjače europske momčadi.

 

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 16 Studenog 2009 16:47
Opširnije...
 
ROŠTILJ PDF Ispis
(62 ocjena, prosjek: 3.18 od 5)
Gastro kutak
Autor Nikola   
Nedjelja, 26 Listopada 2008 20:31

 

 Meso sa roštilja u luku i pivi 

Roštilj ili što ti ga Ameri kažu barbie-q se često spravlja i u ovim našim krajevima.
Najvažnija komponenta svakog roštilja je svakako meso, obično se uzmu čevapćići, roštilj kobasice, svinski vrat, kostolete, i nekad piletine, ali tko što voli.
Nešto svi hvale bosanske čevape, imao sam ih dosta puta priliku jesti, dobri su nema govora, ali nije to tako nešto posebno.
U Bosni čevapi nemaju svinjetine, a u nas je ima i to daje poseban okus.
Piletina se mora prije roštilja posebno pripremit.
Na nju se stavi vegeta, papar, malo soli, malo ružmarina, maslinovog ulja, malo crvene paprike, ja preferiram ljute, i sve se to dobro utrlja u piletinu i ostavi da tako leži par sati. Tako pripremljena je spremna za pečenje.

 

 

Posljednja izmjena Srijeda, 20 Listopada 2010 20:20
Opširnije...
 
<< Početak < « 101 102 103 104 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL