Početna Kvalifikacije 50 % učinak
50 % učinak PDF Ispis
(8 ocjena, prosjek: 4.50 od 5)
Kvalifikacije
Autor administrator   
Nedjelja, 01 Srpnja 2012 23:26

Jedna prigodna za prijateljsku ekipu Buže

 

Nakon 5 neodigranih utakmica prvog dana, serija se nastavila i stala na brojci 7. A onda se ipak malo zaigralo i današnji dan prošao je sa 50 % realizacijom zakazanih utakmica. A i neke ekipe koje su se pojavile skupljale su igrače s plaže da mogu krenuti u utakmicu sa 7 igrača, a u 2 odigrane utakmice, u 4 ekipe nastupilo je ukupno 38 igrača (skupa s ovima sa plaže) od mogućih 56. I to su prijavljeni igrači, na slikama ekipa po drugim portalima ih je još i manje.

 Izvještaj današnjeg dopisnika sa Bellevuea:

Dan je počeo kao i jučer, dvije neodigrane utakmice, druga otkazana još jučer, a za prvu nismo uhvatili tko je i zašto otkazao. Prva ovogodišnja odigrana utakmica Kolorina – Puntižela završila je pobjedom Puntižele 18:6, iako su prije utakmice morali po Bellevueu tražit nekoga da im upotpuni sedmorku, jer su im 3-4 igrača kasnila. Međutim, pojavili su se u nastavku utakmice.

Druga odigrana utakmica bila je Buža 1964 – Villa Banac. Villa Banac dobila je 8:13. Rezultat se kretao: 0:5, 0:9, 3:9, 8:13. Iz rezultata po četvrtinama se može zaključiti o tijeku utakmice. Buža nije bila pretjerano ambiciozna u prvom poluvremenu, pokušali su „Španjolskom“  taktikom zadržavanja lopte na svojoj polovici, ali za razliku od Furije večeras, njima nije išlo Smile.

Kasnije su se „Banci“ malo opustili i došlo je do ublažavanja rezultata. Najbolji strijelac susreta bio je Ivan Knežević s 5 postignutih pogodaka.

U drugom kolu kvalifikacijske skupine D sastaju se Puntižela i Villa Banac gdje se očekuje dosta bolji vaterpolo nego danas, jer bi Puntižela trebala biti u potpunijem sastavu. U biti, to je susret za poziciju koja vodi u glavni turnir na D1.


Određen je domaćin i slijedeća dva dana, i to je opet Bellevue. Prva 4 dana samo na Bellevueu, a prijavljeno je 9 terena. Dobro neki još nisu postavljeni, ali opet ima i onih koji jesu. Šteta što nije malo ravnopravnije raspoređeno. A na organizatore, kao i vlasnike terena na Bellevue apeliramo da skrate teren na duljinu primjerenu Divljoj ligi, još k tome početku kvalifikacija dok su tu još najlošije ekipe, kao i činjenici da su skoro sve ekipe desetkovane i nastupaju sa po 8, 9 igrača od koji su poneki slučajni namjernici.

Posljednja izmjena Četvrtak, 12 Srpnja 2012 15:25
 

Komentari

avatar Hrvoje
0
 
 
Jesu li i ovaj put ekipe otkazale samo Vlasicu? Pa je zaboravio javit ovima sto su se pojavili, tako da nitko nece bit diskvalificiran?
avatar b/a
0
 
 
đe će bit itko diskvalificiran pa da bue još manje ekipa. ovako 2 puta "javi" netko da neće doć i ta je ekipa nastupila ;) čudo da nije bilo rekordnih 50 ekipa ove godine po tom principu
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo