Početna Kvalifikacije Turčin kontra Betule
Turčin kontra Betule PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Kvalifikacije
Autor Administrator   
Četvrtak, 07 Srpnja 2016 23:12

 

Jutros oko 830 ispred Svetog Vlaha održan je ždrijeb ovogodišnje Divlje lige. Turčin i Betula kao ovogodišnje momčadi s Danača susrest će se u prvoj utakmici koja je na rasporedu u nedjelju na Dančama u 1800.

 

 

Ždrijeb je kao i prethodnih godina već unaprijed ponudio nositelje grupa što su: prvak Kamen mali u grupi A, poraženi u finalu Penatur u grupi B, trećeplasirani Palace u grupi C i četvrti Kokoti u grupi D. Izvlačili su se poraženi četvrtfinalisti pa su redom izvučeni Elafiti (grupa A), Orašac (B), Fun (C) i Elita (D).

 

 

Osim ovih 8 momčadi u kvalifikacijama se našlo još 17 ekipa što ukupno čini 25 prijava ove sezone. Betula aka Dančester po prvi put nastupa ove sezone i odmah su za protivnika dobili najzvučnije moguće ime, Turčina. Derbi s velikih iščekivanjem igra se na Dančama u 1800, 10. srpnja. Kako bi se ovaj spektakl uveličao organizatori su se pobrinuli da se taj dan otvore i Ljetne igre te da igra finale Eura u nogometu. Planirano je da Hrvatska igra to finale, ali Ante Čačić se pobrinuo za suprotno.

Posljednja izmjena Četvrtak, 07 Srpnja 2016 23:12
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo