Početna Maraton Svi na maraton 1. kolovoza
Svi na maraton 1. kolovoza PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 3.67 od 5)
Maraton
Autor Administrator   
Subota, 25 Srpnja 2015 22:28

 

Kao i zadnjih godina i ove je prva subota u kolovozu rezervirana za Memorijalni plivački maraton „Đuro Kolić“. Stoga, za 7 dana, 1. kolovoza, pozivamo sve na Danče, start je u 1000.

Vaterpolo udruga Danče od 2009. organizira ovu utrku u spomen na našeg Dančara gospara Đura Kolića. Na redu je dakle sedmo izdanje. Pliva se kao i prethodnih godina u više kategorija i na više dionica:

 

 

 

 

 

 

-          Maraton Danče – Bellevue - Danče        - 1750 m

-          Rekreativna utrka po uvali Danče           - 600 m

-          Dječja utrka                                        - 70 m

 

 

Potičemo sve na online prijavu preko maila Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript , preko Facebook profila udruge VU Danče zbog što lakše organizacije i bržeg preuzimanja startnih brojeva. Svi se mogu prijaviti i na licu mjesta, na Dančama od 830 na sam dan utrke. Završetak prijava je u 945, start u 1000.

Prijave za sve brojniju dječju utrku počinju odmah iza starta Maratona i rekreativne utrke, dakle u 1000. Start dječje utrke je negdje oko 1045-1100. Također potičemo roditelje da prijave djecu putem maila ili facebooka.

 

U prijavi je bitno navesti ime i prezime, datum rođenja i trku u kojoj se sudjeluje. Potičemo sve koji su prošle godine isplivali rekreativnu utrku ispod 9 minuta, a bilo je čak 17 muškaraca i dvije žene da se prijave za dužu rutu  Wink.

 

Prošlogodišnji rezultati: www.dance.hr/rezultati-6-maraton-djuro-kolic

Posljednja izmjena Subota, 25 Srpnja 2015 22:31
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo