Početna Maraton Maraton!
Maraton! PDF Ispis
(10 ocjena, prosjek: 4.60 od 5)
Maraton
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 27 Srpnja 2009 20:47

    VU Danče organizira plivački maraton u spomen na gospara Đura Kolića, dobrog duha Danača, koji će se održati na Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti 5.8. u srijedu s početkom u 10:00. Ukupna duljina maratona je 1800 m. Pliva se 3 kruga po kružnoj stazi duljine 600 m, ruti gospara Đura. Natjecat će se u više kategorija:

-    do 16 godina (M/Ž)
-    od 17 do 35 godina (M/Ž)
-    od 36 godina i iznad (M/Ž)
-    rekreativci, pliva se jedan krug od 600 m 

    Sve kategorije nastupaju istovremeno, ali se rezultati ocjenjuju odvojeno po kategorijama.

    Pozivamo sve plivače s posebnim naglaskom na rekreativce da se pridruže ovome natjecanju. Prijave se primaju na mail Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript do 4.8. u 20h te na Dančama od 8:30 do 9:30 na sam dan utrke. Od 9:30 preuzimaju se startni brojevi.

Ruta maratona:

 

 

Plakat Dančarskog ljeta:

Kliknite za pregled!

Posljednja izmjena Četvrtak, 06 Kolovoza 2009 13:03
 

Komentari

avatar Mara Kolić
0
 
 
Dragi Dančari,
veseli me Vaša inicijativa za održavanje memorijalnog maratona posvećenog mom ocu.
Vjerujem da bi mu, kad bi mogao odabrati način na koji bi volio da ga se sjeća, upravo ovakav način bio najdraži... uz malu napomenu da je njegova ruta bila do Turčina i nase uvijek strogo uz stijene, ali pretpostavljam da ste je iz organizacijsih razloga izmijenili da bude kružna.
Želim Vam uspjeh u organizaicji kako maratona tako i cjelokupnih Dančarskih igara uz sugestiju da, osim obavijesti na Vašoj stranici i putem plakata možda ne bi bilo loše dati najavu i na Dubrovnik net i Dubrovnik portal stranicama.
S najljepšim željama,
Mara Kolić Pustić
avatar Divo
0
 
 
Nadamo se da ćete i vi kao i gospar Ivo doći na maraton, gospara Iva smo već obavijestili o svemu. Pozdrav!
avatar b/a
0
 
 
upravo tako. zbog tehničkih razloga (sudaranja plivača) nije moguće da ruta bude potpuno identična ruti vašeg oca koji je upravo bio karakerističan da pliva uvijek "dva metra" od obale i kako obala vijuga tako i njegova plivačka putanja. ovo nam je prva godina organizacije, i sigurno da će bit bolje kako ćemo se malo uhodavat. trebala bi vijest o maratonu izaći i u dubrovačkom vjesniku, dubrovniknetu. a i naš prijatelj riki kužnin (dubrovački list) često promovira našu stranicu pa ne vjerujem da će preskočit ovu najvažniju manifestaciju.
avatar Mara Kolić
0
 
 
Neka je sa srećom!
Vidimo se,
Mara
avatar b/a
0
 
 
bilo je fantastično!!!
avatar zekohonda
0
 
 
nažalost, moram se složit s androm :)
masovno, super atmosfera, odlična ogranizacija, tratamenat...
čestitke svim sudionicima, i organizatorima... svaka čast!
moram napomenut da je đivo l. ostvario odličan rezultat -drugo mjesto u kategoriji 'turčina'. dok je njegov brat maro l. bio još bolji, i osvojio je prvo mjesto :)
avatar Divo
0
 
 
Fala Zeku! I fala svima koji su vjerovali u mene, to što je moj brat došao pretposljednji (u navedenoj kategoriji) nipošto ne umanjuje obiteljski i Turčinov uspjeh!
avatar Divo
0
 
 
Sjajna atmosfera, sjajan odaziv, sjajna organizacija - da je ovo bila 10 godina da se Maraton organizira zaslužio bi ocjenu 5, tako da ne znam kako bi ocjenio ovu prvu godinu (pet plus plus)!!! Svaka čast!

Najbolji način za sjetit se gospara Đura!!!!
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo