Početna Vijesti I Amerikanci na Dančama
I Amerikanci na Dančama PDF Ispis
(5 ocjena, prosjek: 4.20 od 5)
Vijesti i obavijesti
Autor administrator   
Nedjelja, 01 Srpnja 2012 12:47

 

Nastavljaju se dani međunarodnog vaterpola na Dančama. Nakon gostiju sa juga Afrike, stigli su nam i Amerikanci iz Kalifornije, točnije Bakersfielda grada od 350.000 stanovnika 180 km sjeverno istočno od Los Angelesa. Ovaj put je stigla mlađejuniorska (U16) momčad koja je na ljetnoj turneji po Hrvatskoj. Nakon Zagreba i Splita stigli su u Dubrovnik i na Danče.

 


Znamo da je školski i sveučilišni sport u SAD-u daleko najbolje organiziran. Tako su ovi momci dobili priliku posjetiti Hrvatsku i uživati u ljepotama i usput trenirati. Nakon Zagreba gdje ih je Dudo Šimenc izvrsno ugostio, posjetili su Plitvice koje su ih oduševile. Sada su na Dančama, a njihov trener je i lani bio i u Dubrovniku i na našoj plaži. Osim toga bio je i na finalu Divlje lige i opčinila ga je atmosfera. Posebice je bio zapanjen kako se pale baklje i kako navijači gađaju suca i protivničke igrače bocama.

U jutarnjim satima igraju trening utakmice s jugašima, a jučer popodne su zaigrali međusobno trening utakmicu i na Dančama. Danas su planirali poći pogledat utakmice Divlje lige na Bellevue, pitali su mogu li i zaigrati, ali tko za hoće li biti u prilici i gledati. Na slikama vidite da su napravili kupaće gaćice specijalno za ovu turneju po Hrvatskoj.

 

Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Posljednja izmjena Ponedjeljak, 09 Srpnja 2012 08:51
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo