Početna Vijesti Dobud ponovo u momčadi
Dobud ponovo u momčadi PDF Ispis
(6 ocjena, prosjek: 3.00 od 5)
Vijesti i obavijesti
Autor b/a   
Utorak, 10 Veljače 2015 23:00

 

52 dana nakon odigrane posljednje utakmice za Juga bivši kapetan Nikša Dobud vraćen je u prvu momčad. Kako mu suspenzija LEN-e još uvijek nije istekla danas u Rijeci nema pravo nastupa tako da će pauza potrajati od Mladosti do Mladosti, do 25. veljače. Ostao je tako Dobud bez utakmica u periodu dužem od 2 mjeseca, ali nastupio je već jednom za reprezentaciju, a i slijedi Volvo kup gdje će odigrati još 3 utakmice.

 

 

Jug.hr donosi izjave:

- Drago mi je da je suspenzija gotova i nadam se da više neće biti ovakvih problema. Želim istaknuti da je zajednički interes da Jug bude najbolji. Vjerujem da ćemo već u sutrašnjoj utakmici na Kantridi pokazati pravo lice jer s ovom utakmicom se može samo dobitikazao je Nikša Dobud.

- Nitko u ovoj situaciji nije dobitnik i svi moramo izvući pouke. Vjerujem da je Nikša svjestan situacije u koju se doveo i nadam se da se ovo više neće ponoviti. Između nas postoji dogovor i siguran sam da će ga ispoštovati. On se priključuje nakon susreta s Primorjem i konkurirat će za utakmicu s Mladosti koja je na rasporedu 25. veljače. Igrati s Nikšom i bez njega nije istoizjavio je Miho Bobić, trener VK Jug CO.

 

Tako je okončana ova „sumrak saga“ u kojoj se trener Juga nezadovoljan ponašanjem (po)najboljeg igrača i kapetana odlučio poslati ga na led, među juniore. Nadajmo se da je terapija uspjela te da ćemo u nastavku sezone svjedočiti suradnji na obostrano zadovoljstvo, te na zadovoljstvo svih navijača Juga.

Tako je Dobud odradio i treću suspenziju – šest mjeseci u reprezentaciji pod Rudićem, tri utakmice u klubu pod Fatovićem i sad mjesec i po dva pod Bobićem. Valjda će ovo biti treća sreća za Dobuda te se ovakve nemile scene više neće događati.

Posljednja izmjena Utorak, 10 Veljače 2015 23:17
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo