Početna Vijesti Izbor za trenere godine
Izbor za trenere godine PDF Ispis
(1 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Vijesti i obavijesti
Autor Administrator   
Četvrtak, 12 Studenog 2015 22:49

 

Svjetska vaterpolska trenerska udruga bira najbolje trenere na svijetu i po kontinentima u muškoj i ženskoj konkurenciji. Na stranici udruženja može se skinuti obrazac za glasovanje koji se popuni i šalje na mail. Pravo glasovanja imaju svi čitatelji dance.hr-a.

 

 

Na linku: OBRAZAC ZA GLASOVANJE skinite i ispunite obrazac za glasovanje za najboljeg trenera na svijetu u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i za najboljeg trenera na vašem kontinentu što je za većinu Vas  naravno Europa. Vaš odabir šaljite na mail:  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Također, kako najmanje 99% čitatelja danče.hr-a, a i 100% autora ne prati ženski vaterpolo i ne zna niti jednog trenera u ženskoj konkurenciji (osim nekolicine njih koji rade u hrvatskim klubovima) može se ostaviti prazna rubrika trenera u ženskoj konkurenciji, tj. dati glas samo Saviću, Rudiću, Kobešćaku, Asiću, Fatoviću,  Vlachosu, Jesusu Martinu, Gojkoviću ili nekom devetom.

Logično bi bilo ako date glas nekom treneru koji radi u Europi kao najboljem na svijetu, da onda njegovo ime ponovite i u kontinentalnoj konkurenciji Wink. Taj dio, obzirom na snagu vaterpola u Europi u odnosu na ostatak svijeta, više dolazi do izražaja na preostalim kontinentima.

Svi koji posalju svoje glasove ulaze u bubanj iz kojega se izvlaci najsretniji koji dobiva poklon paket od kalifornijske tvrtke HardCoreSport koja proizvodi opremu za vodene sportove.

 

Proglašenje najboljih trebalo bi se dogoditi za vrijeme EP-a u Beogradu u prvom mjesecu iduće godine.

Posljednja izmjena Četvrtak, 12 Studenog 2015 23:40
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo