Početna Vijesti 1/4finale: Italija - Crna Gora 7:10 (2:3, 0:1, 3:4, 2:2)
1/4finale: Italija - Crna Gora 7:10 (2:3, 0:1, 3:4, 2:2) PDF Ispis
(4 ocjena, prosjek: 3.50 od 5)
Vijesti i obavijesti
Autor administrator   
Utorak, 19 Siječnja 2016 18:28

 

Uskoro počinje treći 1/4finalni dvoboj između Italije i Crne Gore. Po najavama prije samog EP-a, a i po prikazanom u dosadašnjem dijelu natjecanja Talijani su favoriti. Pratite tijek utakmice na našem portalu...

 

 

 

5/16 odmah na drugom dodavanju jedan Talijan primio loptu u dva metra

5/8  CG nije ni išla na akciju već je samo čekala da prođe 30 sekundi, pa Radović glupo šutira nakon isteka vremena i opravdano zarađuje izbačaj. TO Campagna 0:33

Italija dugi napad, na kraju loši udarac. Pasković odigrao jako dobro protiv Bodegasa na beku. Crna Gora potrošila vrijem, a Figlioli brzi šut, ali parabola odjeda na prečki. Igrač više na CG

7:10    5/7    Nikola Janović opet s krila, ovaj put kroz uši Tempesija koji je ovo ipak morao obraniti. Vjerojatno rješenje ove utakmice 2:28

Isključenje Bodegasa na Mlađanu koji odlično odigrao kao sidrun. TO Gojković

Kontrafaul Crne Gore, a onda Italija konačno jedan napad bez igrača više. Dobra igra na beku, pa nisu uspjeli organizirat opasnu priliku.

5/15 suci nemilice isključuju Crnogorce na svim pozicijama, ali nema uopće udarca, nebulozno dodavanje Di Fulvija.

7:9    Di Fulvio, 5/14, dobra akcija s igračem više, dodavanje na drugu stativu s densog krila i dobra realizacija.

6:9    Aicardi, 4/13, opet odbijanac nakon što je Šćep obrani vanjski šut nakon bezidejnosti u akciji s igračm više.

5:9    Nikola Janović, 4/6 IV. Udarac na prebačaj u bliži kut, Tempesti nije stigao zatvoriti.

______________________________________________________________________________________

Campagna se toliko zaletio prema sucu da smo pomislili da će ga udarit. Schwartz mu umjesto crvenog dao samo žuti karton. S druge strane Tempesti protestira kod Alexandrescu. Tražili su kontrafaul Brguljana. Velika nervoza Italije koja je jako malo pokazala u ovoj utakmici i Crna Gora potpuno zasluženo s +3 ulazi u zadnjih 8 minuta

5:8    Da Brguljan opet uplivao i potpuno sam tako da Ivoviću ovaj put nije bilo uopće teško dodat

5:7   Da.Brguljan, odmah CG vraća na +2, uplivao Brguljan iza leđa s krila, a Ivović mu odlično dodao. Kontrafaul Bodegas. Pasković šutira ravno u Tempestija. Giorgetti iz faula preko gola. TO Gojković 0:15

5:6     Bodegas, 3/12 opet brani Šćep Bodegasu s stative, ali izninom snagom s dva čovjeka na leđima zabija odbijanac.

2/11 Ita bez dobre akcije, pa im suci poklanjaju loptu. pa još jedno isključenje jer je Radović udario po glavi Giorgettija.

2/10  dva šuta ITA, prvo korner, a onda Di Fulvio u prečku za novi napad. Pa kontrafaul Aicardi. Kontrafaul Nikola Janović. pa u plivanju treće isključenje Petrovića.

Dva uzastopna duga napada CG, ali prvo šut Radovića u Tempestija pa Draško pored gola i odmah njegovo treće isključenje. TO Campagna 3:12

4:6    Figlioli peterac

2/9 isključen Jokić na beku, a onda Šćep brani Bodegasu s prve stative kojega je Giorgetti jako dobro proigrao. Crna Gora izgubila loptu lošim dodavanjem, a onda u plivanju Aicardi izborio čisti peterac, preslik onog za CG od ranije, povlačenje za ruku prije nego je došla lopta.

3:6    N. Janović, 3/5 isključen u plivanju Baraldi, a onda Nikola Janović s krila od stative u sporotni kut. Već cijeli niz jako kvalitetnih udaraca Crnogoraca s igračm više. Nervoza na talijanskoj klupi.

3:5    Radović, 2/4 isljučen Gitto na Nikoli Janoviću na dva metra, a onda jako dobar udarac Radovića s d.vasnjkog.

3:4  Luongo, 2/8 odmah novi igrač vie nakon isključenje Vukčevića na krilu. CG se već bila obranila, blokirala pokuaj s stative, ali se lopta vratila Italiji pa sretan gol nakon što je lopta promjenila smjer od bloka.

_____________________________________________________________________________________

Kraj 2. četvrtina

Italija igra jako loše u napadu, Bodegas griješi, sidruni ne dominiraju, a posebno su loši u akcijama s igračm više, samo 1/7.

1/3 Ivovića nakon faula Giorgeti još jednom faulirao da mu ne dopusti udarac iz faula, ali na kraju z neizrađene situacije šut u blok. U polukontri u zadnjim sekundama Presciutti i Luongo su se sudarili i zatvorilili jedan drugoga. Točnije pogriješio je Luongo koji nije vidio da mu je suigrč iza leđa, u krilu.

TO Gojković 1:03 do kraja.

1/7  Aicardi izborio igrčača više protiv Radovića, a onda na dobru asistenciju Galla s krila na drugu stativu pogodio tu istu stativu

1/6    Fenomenalna obrana CG s igračem manje, jako pokretljivi, a vanjski igrač stajao između linija dodavanja i iskakao i prisiljavao Talijane na dodavanja u paraboli što je davalo obrani viška vremena za prebacivanje. Na kraju Gallo izgubio loptu. CG brz šut, neopasan pa Gallo opet gubi loptu bez faula na vanjskom. Vukčević ušao malo kasnije na dva, ali njegovu parabolu brani Tempesti. Pokušaj kontre Figliolia, ali su ga ulovili.

Obostrano isključenje Baraldi i Petrović u napadu ITA, ali odmah i kontrafaul Bodegasa koji je ušao na sidruna. Odmah kontrafaul i CG, pa isključenje Paskovića u povratku. TO Campagna.

1/5    Petrović isključen bez lopte protiv Baraldija, a onda Draško fenomenalno iskače i presjeca Bodegasovo dodavanje.

2:4    1/2  Aicardi uhvatio Mlađana za glavu pa isključenje. Jokić nastavlja s dobrom igrom, sada bez neke izrađene akcije realizira jako dobro s l.krila.

1/4 Loša akcija Ita, presjekao Radović dodavanje, ali odmah su ITA osvojili loptu. Novi šut Aicardija, ovaj put se odvojio od Jokića, ali iz prijenosa brai Šćep za korner. Još jedno dadavanje na Aicardija, na vodu, ali ovaj put vanjski igrač stiže pokupit. Odličan Jokić u ova 3 napada ITA u nizu.

Plivanje za Figliolija. Žestoka borba Jokića i Aicardija na dva, uz čistu igru beka. Na kraju šrauba, ali Šćep brani uz dvije reakcije. Odmah izgubljena lopta CG pa isključenje Draška Brguljana.

______________________________________________________________________________________

Kraj prve četvrtine

Di Fulvio šutira par sekudni prije kraja, ali ravno u Šćepa. Prve naznake nevoze kod Talijana jer Figlioli prska prema suigraču jer mu nije dodao iako je bio u jednakoj poziciji za udarac.

2:3    CG izgubila loptu, ali odmah kontrafaul u začetku ITA napada, pa Petrović ostao sam isped Tempestija

1/3 Luongo istekom napada sa l. krila, ali Mišić i Radović blokiraju. Odmah TO za CG.

Dobra obrana CG, pa Jokić ušao kao drugi sidrun, ali mu brani Tempesti. Šut Giorgettija iz doplivavanja, ali lakoćom brani Šćep. Ivović na zonu s sv, ali Tempesti brani i odmah isključenje za Ivovića. TO Campagna.

0/1 prvi igrač više za CG, Bodegas na Vukčeviću bez lopte. N. Janović lob s krila, ali u prečku

2:2   Di Fulvio jako lijep udarac na zonu s desnog vanjskog kroz uši Šćepa.

1:2   Kontra Radovića po desnoj strani i rutinska realizacija

Bodegas je pokušao kao drugi sidrun s N. Janovićem, ali mu je mlađi brat Mlađan stigao pomoći.

1:1   Petarac za CG, M. Janović pobjegao Gallu koji ga je povukao za ruku bez lopte prilikom dodavanja. Nikola Janović zabija

1/2 I drugi sidrun CG je skrivio isključenje, ali ovaj put brani Šćepanović.

1:0     1/1 prvi igrač više za taliju i gol nakon šuta Presciuttija, ali u biti Šćepanović je sam sebi ugurao loptu u gol.

Crna Gora počinje s Šćepanovićem na golu, Mlađanom Janovićem, Ivovićem, Draškom Brguljanom, Radovićem, Petrovićem i Vukčevićem. Za Italiju: Tempesti, Gallo, PResciutti, Figlioli, Giorgetti i Bodegas

Na tribinama Arene nalazi se oko 3.000 gledatelja, Crnogorci će svakako imati znatno veću podršku.

Za Italiju koja je do sad u 4 utakmice primila ukupno 13 golova najbolji strijelci do sada su:

10    Aicardi

8     Presciutti

7     Figlioli i Bodegas

 

Crna Gora je u 3 utakmice primila po 6 golova, a od Španjolske 8. Strijelci do sada:

12    Radović

6     M. Janović, Ivović i Vukčević

 

Italija: Tempesti, Di Fulvio, Gitto, Figlioli, Giorgietti, Bodegas, Giacopo, Gallo, Presciutti, Luongo, Aicardi, Baraldi, Del Lungo. Izbornik: Campagna.

Crna Gora: Lazović, Dr. Brguljan, Pasković, Petrović, Da. Brguljan, Radović, M. Janović, N. Janović, Ivović, Mišić, Vukčević, Jokić, Šćepanović. Izbornik: Gojković

 

Stranica se ne ažurira automatski.

Posljednja izmjena Utorak, 19 Siječnja 2016 19:54
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo