Početna Vijesti [RUDI REŠ] Provokator
[RUDI REŠ] Provokator PDF Ispis
(4 ocjena, prosjek: 3.50 od 5)
Vijesti i obavijesti
Autor Provokator   
Srijeda, 08 Veljače 2017 16:56

 

Za kraj je ostao Provokator koji je birao slijedeće:

 

 

10- Bijač - dosad je bio samo iznad prosječan, ali povjerenje koje je dobio prije par godina je ove sezone naplatio. Najbolji igrač F6, najbolji nas igrač u Riju. Sad to treba ponavljat u kontinuitetu.

6 - Obradović - iako je Kobešćak ljut na Tucka zbog Garcije, zbog Obradovića mu se treba zahvaliti. Otkad ga je izbacio iz reprezentacije da bi napumpao svoj kvaziautoritet Medo je proigrao i bio jedan od najbolji igrača Juga lani. Šteta zbog reprezentacije, ali s obzirom da ubojite šutere koje imamo, možda je ovako i bolje.

4- Pavić - Imao je odličnu sezonu u Olympiakosu i još uvijek je jedan od tri najbolja golmana na svijetu. Na Olimpijadi ga je malo poremetilo nošenje zastave na otvorenju, ali s obzirom da je uništio šanse nekih „eksperata“ u fantasyu, 4 je najmanje sto zaslužuje.

2- Sukno - ne možeš bez njega, iako je imao i boljih sezona u karijeri. U svakom slučaju kad mu se da najbolji nas igrač.

1- Vukičević - solidna sezona i vrlo dobro EP iza njega. Šteta sto ga nema u reprezentaciji, pošto zaslužuje biti tamo prije nego neki drugi.

Posljednja izmjena Srijeda, 08 Veljače 2017 16:56
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo