Početna Vijesti [REPREZENTACIJA] U Vukovaru
[REPREZENTACIJA] U Vukovaru PDF Ispis
(1 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Vijesti i obavijesti
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 13 Ožujka 2017 23:44

 

 

Nedavno je, nakon 5 godina gradnje i 60 milijuna kuna, otvoren bazen u Vukovaru pa će po prvi put reprezentacija Hrvatske igrati u gradu Heroju. Čak će i HRT prenositi utakmicu koja je na rasporedu u 1800.

 

 

 

Igramo protiv Francuske koja nas je pobijedila na Olimpijadi. Točnije, pustili smo utakmicu kako bi izbjegli Srbiju. Najsramotniji događaj u povijesti našeg vaterpola. Gotovo svi akteri, s naše strane biti će jednaki. Od izbornika pa do svih igrača osim Pavića i Burića umjesto kojih su pozvani Marcelić i Buljubašić. Vraća se i Petković u sastav. Nevjerojatno je da nema Fatovića koji igra u odličnoj formi, puno boljoj od većine konkurencije. Ali Tucak nas je već naviknuo da svakakve nebuloze, pa i ne čudi toliko.

 

Na redu je 5. kolo kvalifikacija za svjetsku ligu. Nakon poraza u Grčkoj od 2 razlike čime smo sačuvali +4 iz prve utakmice dovoljne su nam dvije pobjede. Osim ove s Francuzima očekuje nas još i Nizozemska u zadnjem kolu. U prethodne 4 godine pod Tuckom samo smo jednom uspjeli izboriti završni Super8 turnir. Sad smo na najboljem putu da to ponovimo.

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 13 Ožujka 2017 23:46
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo