Početna Od Yutela do Amerike Gusar - Jadran Neum 14:9
Gusar - Jadran Neum 14:9 PDF Ispis
(19 ocjena, prosjek: 1.42 od 5)
Od Yutela do Amerike
Autor Goran Milić   
Ponedjeljak, 20 Srpnja 2009 22:49
            Sinoć je u Mlinima odigrano 4. kolo Druge lige Jug. Utakmica između domaćeg Gusara i gostujućeg Jadrana iz Neuma je završila u korist domaćina i to 14-9.
            Gusar je od samog početka počeo jako i već u prvoj četvrtini riješio pitanje pobjednika. U jednom trenutku je bilo čak 8:1. Kasnije se Jadran malo probudio, a Gusar dao priliku mladim igračima iz svoje škole i rezultat je bio malo ljepši za goste. Strijelce Gusara su predvodili Srđan Milić sa 5 golova i Antonio Sentić sa 4 gola, a za Jadran sa 4 gola vrlo dobar Tomašić.

U drugoj utakmici Cavtat je pobjedio KPK 15:1.

       Po svim pričama vrlo je moguće da je ovo zadnja godina 2. lige. Druga liga je prije par godina brojala 8 ekipa, ekipe su bile podjednake i pobjednik se rješavao tek u završnici. Sigurno nije bilo rezultata kao Cavtat i KPK.
       KPK gradi bazen i čim ga naprave ući će u 1B ligu. Gusar se zalaže da se 1B liga igra djelomično ljeti i ako se to ostvari i oni će u 1B ligu dogodine. Pitanje je dana kad ce BIH imati svoju ligu i na kraju će ostati samo Cavtat. Zato poziv svim ljudima da dođu na utakmice jer možda je ovo zadnja godina da ih gledaju u Mlinima i Cavtatu.
 
 
Fotogalerija by zupcica.hr
 
 
 
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
 
 
Posljednja izmjena Nedjelja, 26 Srpnja 2009 02:25
 

Komentari

avatar b/a
0
 
 
pozdrav goranu koji se vratio s tekstom nakon dugog, dugog izbivanja. nadam se da će uskoro i na danče da opalimo koji trening s bare na baru
avatar goran
0
 
 
evo me danas
avatar b/a
0
 
 
danas smo na bellevueu ako se što naglo ne promjeni
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo