Početna Od Yutela do Amerike U finale 10. uzastopnom pobjedom nad Mladosti
U finale 10. uzastopnom pobjedom nad Mladosti PDF Ispis
(10 ocjena, prosjek: 2.90 od 5)
Od Yutela do Amerike
Autor Goran   
Četvrtak, 06 Svibnja 2010 22:14

     Odma na početku bi rekao da sam razočaran zbog loše gledanosti. Ne znam da li je to jer je utakmica bila na televiziji ili jer su Dubrovčani mislili da će Jug lagano dobit. Samo se nadam da će sutra protiv Jadrana sve bit popunjeno jer će utakmica bit odlična i neizvjesna.

     Što se same utakmice tiče i jedni i drugi su krenuli jako i borbeno, čak u nekim trenucima i malo previše borbeno. Jug je u utakmici imao par odličnih akcija, kao kod prvog gola Dobuda i zadnjeg gola Obradovića kad mu je Dobud asistirao. Mladosti bi čestitao na dobroj utakmici, ali i ovaj put su bili samo blizu.

     Što se tiče pojedinaca, danas bi htio pohvalit raspucanog Boškovića i Sandra Sukna koji su zabili po 3 gola, a i sidrune koji su odlično odradili napad i izborili izbačaje i 2 peterca. Iako je Vićan imao 9 obrana, nije bio na svom nivou. Također su odlično odigrali Joković i Vranješ koji je već neko vrijeme u top formi.
     Što se Mladosti tiče po meni najbolji su bili Muslim koji je odigrao odlično u napadu i Buljubašić koji je bio dobar u obrani. Također bi trebalo pohvalit ljevaka Živkovića za 2 lijepa gola.
     Suci su imali nekoliko pogrešaka, ali na kraju te greške nisu utjecale na konačni rezultat. U prvoj četvrtini sudac je dosudio peterac na Bušlji iako je igrač cijelo vrijeme držao loptu u ruci i po meni nije ni faul bio. Isto tako bi htio spomenut kad su Babić i Sandro Sukno plivali za loptu u zadnjoj četvrtini kad je Sukno došao prvi, a Babić ga je preko vode udario šakom u glavu. Naravno suci se nisu oglasili, a da jesu bio bi to brutality i time bi utakmica bila riješena.
     Za kraj bi još istaknuo da se radujem što se Mladost diže u formi i da bi finale PH moglo bit zanimljivo.

 

1. četvrtina

iv 0/1     Dobud (Zubčić) – Bošković asistirao Bušlji na 2. stat, ali šut u prečku
1:0    Dobud – sa 2 m bio ispred Hinića, a Vranješ mu asistirao sa LK
1:1    Buljubašić – odličan šut sa SV u same rašlje
1:2    Muslim – loše preuzimanje pri povratku u obranu što Muslim koristi šutem sa LV
2:2    Bošković – 5m izborio Vranješ (Letica)
2:3    Letica – 5m izborio Hinić (Bušlje)


2. četvrtina

3:3    Joković – iv 1/2 isključen Milaković u povratku u obranu – Joković došao u kontru 3 na 2 nakon isključenja i lagano zabio u bliži nakon 2 cimanja
iv 1/3     Dobud (Letica) – Joković šutirao pored gola sa DK
3:4    Milaković – iv 1/1 Hinić (Obradović) – odličan asist Karača sa LV na 2. stat
4:4    S. Sukno – 5m izborio Dobud (Buljubašić)
4:5    Živković – iv 2/2 Muslim (Marković) – odličan udarac mladog ljevaka sa DK u suprotni kut
iv 2/3     isključen I. Sukno u povratku u obranu – Vićan obranio udarac sa LK
5:5    S. Sukno – iv 2/4 Seman (Hinić) – prebačaj Jokovića sa DK i šut na prvu Sandra sa LV


3. četvrtina

5:6    Muslim – u dolasku u napad zauzeo poziciju ispred Boškovića koji ga nije uspio ni faulirat i Muslim zabija jakim udarcem iz neposredne blizine
obostrano isključenje Obradović – Hinić
6:6    Vranješ – loše odigrana zona Muslima u situaciji 5 na 5 i Tiho zabija s DK
iv 2/4     isključen S. Sukno na vanjskoj poziciji – Jug se dobro obranio
6:7    Muslim – iako je obrana već bila postavljena 2-3 sekunde nakon što je isključeni igrač pokrio „svog“ igrača Joković je ostao previše povučen što Muslim koristi udarcem ravno u Vićana koji isto loše reagira
6:8    Živković – iv 3/5 isključen Vranješ na poziciji beka – na prebačaj Živković zabija sa DK u bliži
7:8    Bošković – iv 3/5 Dobud (Karač) – fantastičan brzi šut sa DV nadodavanja Jokovića sa DK, prije nego što su igrač u bloku i Pavić izvadili ruke iz vode
iv 3/6     Muslim (Marković) – Muslim krivo dodao loptu prema 2. stat
3 sekunde do kraja četvrtine Petković isključen je ometanja S. Sukna u pokušaju šuta iz faula


4. četvrtina

Sandro Sukno uzeo loptu u plivanju i time out Fatovića
8:8    Bošković – iv 4/6 S. Sukno (Petković) – sa DV u bliži Pavićev kut
9:8    S. Sukno – opet loša obrana na DK i Sandro zabija plisku na asistenciju Vranješa
iv 4/7     treće isključenje Hinića – Bošković sa LV dodao nikome, lopta pala na pola puta do krila
9:9    Letica - iv 3/7 isključen S. Sukno bez lopte – šut sa DV
10:9    Obradović – iv 5/8 – Sandro dodao Dobudu na 1. stativu, a on odlično prebacio na 2. stativu na samog Obradovića.

* SV - srednji vanjski
   DK - desno krilo
   itd...

1/2finale Final4-a Jadranske lige u Dubrovniku
VK Jug CO – HAVK Mladost    10:9 (2:3, 3:2, 2:3, 3:1)
Suci: Adžić (Kot), Štampalija (Šib)
Jug: Vićan (9), Vranješ 1, Bošković 3(1), S. Sukno 3(1), Joković 1, Seman, Marković, Bušlje, I. Sukno, Dobud 1, Drobac, Obradović 1, Nižić, Šutalo. Trener: Fatović
Mladost: Brzica, Živković 2, Babić, Letica 2(1), Petković, Milaković 1, Zubčić, Martinić, Karač, Muslim 3, Hinić, Buljubašić, Pavić (11), Lončar. Trener: Nikolić.
Isključenja: Jug 9, Mla 11
Igrač više: Jug 5/8 (63%), Mla 4/7 (57%)
Peterci: Jug 2/2, Mla 1/1
Kontrafaulovi: Jug 3, Mla 1
Obrane: Vićan (2+2+2+3)= 9/18 (50%), Pavić (5+2+1+3)= 11/21 (52%)

 

Posljednja izmjena Subota, 15 Svibnja 2010 22:43
 

Komentari

avatar dbk
0
 
 
Bošković je zabio 2 gola kad je bilo -2, a ne ko što ova tendeciozna anketa kaže na +2, a vi ga samo i dalje sotonizirajte pa ćete morat da pojedete sva govna koja ste izasrali, haha
avatar goran
0
 
 
Pa jesmo li ga pohvalili. Sto hoces da mu i supak lizemo.
avatar Debeli Kaka
-3
 
 
a sto jest jest.anketa je za kurac
avatar b/a
0
 
 
marković i obradović očajni u napadu. vićan loš s povremenim bljeskovima.
kapetan u pravom trenutku 2 odlična udarca,ali ono dodavanje "nevidljivom igraču" na 9:8 s igračem više - bože sačuvaj.

slažem se da vranješ u zadnje vrijeme igra ko u najboljim danima, ali mi se čini da je joković bio zaslužio pohvale u tekstu. falio je kontru, a i onaj gol muslima kad su se jugaši već obranili s igraćem manje je zaboravio izać sastative i pokrit ga.

jug nije odigro neku posebnu utakmicu, čak mislim da akoovako odigraju sutra i u napulju da će izgubit, a opet su pobjedili mladost koja je bila na maximumu svojih mogućnosti - možda je tek hinić mogao nešto bolje. kod njih pavić vrlo dobar, muslim u napadačkom dijelu, živković zabio 2 gola kakva nije nikad i ko zna kad će opet, a i moj liebling je zabio golčinu. i opet poraz. čak su i igrača više imali iznad 50 % što se ne sjećam da su imali ove sezone. mislim da je ovautakmica otovrila nove frustracije kod mladosti, a kad jug bude koncentriran samo na njih mislim da nemaju šanse i očekujem 13 uzastophih pobjeda nakon finala prvenstva.

a nikolićeve izjave mogu mu služit na"čast". da, suci su pokrali mladost u zadru, a i sad opet. bravo nikoliću. baš je budala, a prije mi je bio jako drag. ali izgleda da nema sreće sa sucima. dok je bio u juga sudili su za mladost, a sad kad je u mladosti sude za juga.
avatar Marin
+1
 
 
Vrlo dobra partija Boskovica, jako bitna su bila ta dva gola, ali zaboravio si spomenuti Andro da je napad nakon dodavanja "nevidljivom igracu" pokusao spustiti Dobudu na dva metra s pasom koji je prosao metar iznad Dobudove glave. U konacnici poprilicno losa igra Juga, mozda se stede za euroligu, a mozda su u padu forme, jos cemo vidjeti. Poprilicno su lose reagirali na zonu Mladosti koja je postavila jednog igraca na dva metra od svog gola koji nije mrdao od tamo i tako anulirao Dobuda, a vanjski igraci su bili izgubljeni.
avatar vaterpolo je glup sport
0
 
 
Nikolić polako ulazi (zajedno sa Vujoševićem) u krug onih trenera koji NIKADA nisu izgubili utakmicu a da ih suci nisu pokrali
avatar pop
0
 
 
Nikolić je uvijek to i bio. tek početkom ove godine je presto to bit. Kad je on bio trener Juga a Damjanić Mladosti toliko se sralo po sucima da je to bilo odvratno.
avatar goran
0
 
 
Slazem se s tobom da ovakvom igrom nemamo sto trazit u Napulju ali opet ni Primorac nema sto trazit a neko mora u finale a tamo je sve moguce.
avatar ahm
0
 
 
pa koliko je bilo ljudi da si razočaran posjetom? i kakvi su bili ultrasi, vidim da ih je picek posebno pohvalio na najavi final4-a?

a babiću ću vratit u suknovo ime za ovu šaku u glavu kad ga idući put sretnem u nine na kavi :)

malo je čudno kako to uvijek sandro dobije po glavi, u zagrebu letica i još neko, sad babić. je li to baš slučajno?
avatar Marin
+2
 
 
A jesi se ubio od pisanja Gorane, ovo sam i ja mogao napisati, daj malo vise strucnih komentara
avatar goran
0
 
 
Pa nisam htio vise pisat jer je utakmica bila na televiziji. Ultrasi su bili jako dobri, picek je u pravu. Mogla je jos 1000 po meni, mozda se varam ali sve strane su bile prazne.
avatar Hrvoje
+1
 
 
:) A moj gorane koja ti je ovo logika. Najbolje da nista ne pises kad ce svi gledat na TV-u. Evo ja nisam imao prilike gledat pa sam bio primoran procitat tekst
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo