Početna Pogled s desna Mladost – Jug 16. studeni 2008.
Mladost – Jug 16. studeni 2008. PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Pogled s desna
Autor b/a   
Srijeda, 19 Studenog 2008 21:01

 

 Azevedo spora muho,
za tebe je Žex Đuho!

    Na prvoj ovogodišnjoj utakmici starih rivala okupio se popriličan broj gledatelja koji nažalost nisu imali prilike uživat u vaterpolu. Igralo se dosta loše i jedini koji je pružio partiju dostojnu svoga imena je bio Hinić. Posebno je dojmljiva bila šrauba koju je zabio iza Vićanovih leđa s 4 m s Bušljom na leđima.

    Dobar je bio i Muslim koji je dolaskom tatinog sina Paškvalina za drugog sidruna prisljen igrat lijevo krilo iako je vrlo perspektivan sidrun. Zabio je 2 gola za jednog sidruna s krajnje neprirodnih vanjskih pozicija. Buljubašić je još jednom pokazo kolika je sirovina u napadu i da sam na Fatovićevom mjestu obranu bi podredio tome da puštam takve igrače, kojih još ima u Mladosti, do besvjesti.

Bone se također jednom izgubio i u jednom trenutku greškom poslo sva 3 sidruna odjednom u igru. A posebno su iritantne pohvale Paviću u drugim medijima gdje ga nazivaju ''Jozo Veličanstveni'' iako je popio najmanje 3 gola koja ne bi smio primit ni treći golman Turčina, popularni prezidente. To što ga je Dobud s 2 m neometan pogodio u prsa, ili što mu je Azevedo u kontri dodo loptu umjesto da opuca, nije njegova zasluga.

     Više sam pažnje posvetio Jugovoj igri za koju bi bilo bolje da Bošković, Azevedo; Marković i Dobud nisu ni došli u Zagreb. Bošković šutira po principu: lani sam zabio nisko u bliži mogo bi i sad tu opalit. I ne nazire se kraj krize koja traje već više od godinu dana svojevremeno najboljeg svjetskog igrača. Azevedo je pokušo zabit parabolu u kontri ala Žeks, ali treba još puno mlijeka popit dok ne dosegne taj nivo, a i šutevi s igračem više preko bare ili ravno u Pavića (koji se srećom odbio u gol) pokazuju da to nije bio izoliran kiks. Markoviću isto nije puno toga polazilo za rukom, a posebno je bio impresivan šut s igračem više 2-3 metra iznad gola. Dobud je pak posebna priča. Neko bi mu trebo objasnit da je svaki klub važniji od pojedinog igrača, a pogotovo institucija ko što je Jug. A i nisu mu trebali smanjivat suspenziju nego igrat bez njega i protiv Mladosti jer su mu na taj način poslali krivu poruku. Činjenica da su 4 vrlo važna igrača Jug igrala očajno, a da smo ipak izgubili tek u posljednoj sekundi, daje nadu za buduće utakmice.
    Promjenom trenera Jug nije puno mjenjo u igri u odnosu na lani, ali tek je početak sezone. Bile su vidljive 2 nove stvari. Jedna od akcija s igračem više kad se Obradović izvlači u 3-3 s druge stative i veća minutaža igrača s klupe što s obzirom na promjenjeni kadar (Azevedo i Tiho za Pecka i Hrošika) i bilo za očekivat. I za kraj bi pohvalio onog sijedog suca (ne znam je li to Brguljan ili Adžić) koji odlično osjeća igru i u rangu je Vuletića i Tomića naših najboljih sudaca. Onaj drugi je tipični alibi sudac ko i gro naših predvođenih Perišem, Rakom itd.

b/a

 

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 01 Prosinca 2008 22:31
 

Komentari

avatar Marin
+1
 
 
Trazim ispriku od Batine zbog usporedjivanja one rupe Pavica i naseg sasvim solidnog golmana prezidentea. Pohvalio bi navijanje onog malog sto je sjedao ispred Batine, Tutmana i mene, ima nekih 7 godina, a takvog vokabulara se ne bi ni Batina posramio. S takvom djecom Jug se ne treba brinuti, barem sto se navijanja tice.
avatar b/a
0
 
 
mali stvarno ima potencijala da postane pravi navijač. ali nije ima bas taki vokabular ko sto bi se moglo pomislit po marinovim insinuacijama (a i ipak je bio s mamom na tribini), ali posebno su ga ljutila pojedina skankiranja domaćih navijača pa bi ih ljutito gledo i odgovaro im
avatar zijev
+1
 
 
ljuti me uspoređivanje rješavanja kontra napada nekoga tamo Azeveda s klasom našega Žexa koji takve situacije rješava bez puno razmišljanja kvalitetnim lobom, jednostavno kao "dobar dan"
avatar b/a
0
 
 
pa intencija je bila da se sugerira jugu da dotičnog amerikanca pošalju iduće ljeto na doškolovavanje na Danče. mislim da bi mu Žeks vrlo rado udijelio par korisnih savjeta i demonstriro mu kako se puca parabola
avatar Braco
0
 
 
Zasto medu vrhunskim sucima (Vuletic i Tomic) nije spomenut Maro Savinovic. A/B nije vise dosljedan kao prije
avatar b/a
0
 
 
nikad nisam mara savinovića svrstavo u vrhunske suce, nego u suce ala mladen rak, koji je daleko od vrhunskog suca. molim te da ne izvćeš moje riječi
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo