Početna Pogled s desna [FINAL6] Nemzeti sport
[FINAL6] Nemzeti sport PDF Ispis
(2 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Pogled s desna
Autor b/a   
Četvrtak, 25 Svibnja 2017 15:09

 

Mađarski sportski dnevnik Nemzeti sport objavio je duplericu posvećenu Final6-u na kojoj dominira slika slavlja jugaša od prošle godine.

 

Pandan našim Sportskim novostima u Mađarskoj već na naslovnici ističe vijest o final6-u. Šteta što nam tako bliski susjedi govore toliko različitim jezikom pa nema nikakve šanse da bilo što i pročitamo. Možemo napomenuti da je cijena 240 Forinti što je ravno 6 kuna. Formatom su duplo veće i na jednakom broju stranica pa duplo više teksta dobijemo za 25 % manju cijenu.

Sportske novosti donijele su najavu Final6-a u kojem je više prostora dobio Josip Pavić, igrač Olympiakosa, nego kompletni VK Jug CO koji je prvak Hrvatske i branitelj naslova prvaka Europe. S druge strane, Mađari cijene jugaše pa je na duplerici naslovna slika jugovog slavlja od prošle godine. Zanimljivo da i oni navode da Jug ima 23 osvojena prvenstva Jugoslavije.

 

I organizator je napravio knjižicu, Službeni program, u kojem je naveo dosta podataka. Iz svake ekipe naveli su ključnog igrača, kao što je to uostalom napravio i Nemzeti sport. Kod 4 momčadi su se odlučili za isto ime: Perrone za Juga, Harai za Eger, Filipović za Recco i Christian Presciutti za Bresciu. U novinam su još istaknuli Denesa Vargu za Szolnok i Fountoulisa za Olympiakos. Službena knjižica navodi Nagyja i Andra Bušlju na ta dva mjesta.

 

Šteta što nema podataka o tome koji je igrač ponikao u kojem klubu. Tu Jug daleko prednjači sa 9 igrača u sastavu plus Bušlje u Olympiakosu. ispod možete vidjeti link na fotografije tekstova iz Nemzeti sporta:

https://www.facebook.com/www.dance.hr/posts/1427151584011936

Posljednja izmjena Četvrtak, 25 Svibnja 2017 15:16
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo