Početna Pogled s desna 2. kolo: Žabac još na nuli
2. kolo: Žabac još na nuli PDF Ispis
(1 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Pogled s desna
Autor b/a   
Subota, 04 Srpnja 2009 18:16
Zagrebački mališani – Žabac        8:6 (2:1, 2:1, 2:2, 2:2)
    Opet nas se skupilo 7, samo su ovaj put svi bili tu od početka. Pa je to vjerojatno i razlog što smo danas i poveli. 1:0 Pop s igračem više nakon nešto više od pola minute igre. Danas nam je glavni problem bio što je sudac na obali, daleko od terena pa smo dobivali isključenja jer igrači ne bi čuli sučev zvižduk kad bi sudio faul. Tako smo i skrivili peterac (Pero) kojeg je legendarni Dudo Šimenc zabio za 1:1. Do kraja četvrtine Erjavec je doveo Mališane u prednost.
    Igrali smo opreznije i nismo dobivali kontre kao jučer, i tek nakon 2 minute igre u drugoj četvrtini pao je slijedeći gol. Pogreška suca koji je isključio Antu, brza realizacija ponovno Erjavca, Antin prigovor i isključenje s pravom zamjene tako da smo ostali bez zamjene do kraja utakmice. Od tada pa do kraja 3. četvrtine igralo se gol za gol, tako da je rezultat stalno bio ili 1 ili 2 razlike za Mališane. A taj posljednji gol u trećoj četvrtini zabio je Sappe točno sekundu do isteka vremena pa se u odlučujuću četvrtinu ušlo s 6:4.
    Utakmica je definitivno prelomljena s dva uzastopna gola Mališana u 4. četvrtini. Prvo 3. gol najboljeg strijelca Erjavca i 1. Čarapa. Do kraja smo uljepšali rezultat drugim pogodcima Popa i I. Čikeša.
     Za bolji rezultat danas nam je falila mirnoća u realizaciji. Jednom smo imali čistu kontru koji je glavom obranio Janković, te još nekoliko puta su bile situacije u polukontri koje nismo dobro odigrali do kraja ili bi šut završio u stativi. S obzirom na dva poraza i nas i Dubrovnika sutra igramo za 3. mjesto u skupini, dok se Zg mališani i Južnjačka utjeha bore za broj jedan u skupini.
 
 
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!

Posljednja izmjena Utorak, 07 Srpnja 2009 00:20
 

Komentari

avatar vava
+1
 
 
Simencov peterac je uhvacen okom kamere, gdje se jasno vidi da je golman bio na lopti! projektil je bio prebrz
avatar b/a
0
 
 
imo sam je, zamalo :)
avatar Divo
0
 
 
Je li ovo sudi Borna Hrestek? Legendarni gej?
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo