Početna Povijest VK Jug Ivo Pavličević – novi predsjednik Juga
Ivo Pavličević – novi predsjednik Juga PDF Ispis
(6 ocjena, prosjek: 4.50 od 5)
Povijest Vaterpolo kluba Jug
Autor administrator   
Srijeda, 29 Lipnja 2011 00:55

 

                                        Ivo Pavličević - izvor jug.hr

    Sinoć je održana izborna skupština VK Jug  CO. Nakon 4 godine došlo je promjene na čelnom mjestu, novi predsjednik kluba je gospar Ivo Pavličević. I do sada je bio član uprave, a prije 3 godine bio je i član uprave Hajduka (u mandatima predsjednika Jerkova i Peroša).
    Sve se već unaprijed znalo jer kako se iz Juga vole pohvaliti sve se radi u dogovoru i planski i to na duži period pa da se tako uvijek budući predsjednici znaju i po 10 godina unaprijed.
    U izvršnom odboru osim predsjednika i direktora Sukna sjedat će tri prethodna predsjednika Konsuo, Rustan i Hrnić.
    Uprava se sastoji od 25 članova, a Upravni odbor ima 81 člana. Izabran je i Nadzorni odbor, kao i dva stupnja Disciplinskog suda. Sva imena možete pogledti na http://jug.hr/novost.php?id=1367.
    Izdvojit ćemo neka koja su nam znana sa Danača:
Jug Bašica, Ivica Dabrović, Pavo Dabrović, Željko Miletić, Davor Miloglav, Tomislav Ivušić, Davor Poković, Željko Vidović i Marojica Radonić.

    Prije 4 godine izabran je počasni predsjednik, kap. Jerković, a sinoć je Mile Smodlaka izabaran za počasnog člana kluba. Sjećamo se kako je 1998. stigao iz splitskog Jadrana gdje su ga se riješili kao neperspektivnog, a zatim je u 11 sezona u Gružu ušao u legendu o čemu detaljnije možete pročitati na: http://jug.hr/novost.php?id=1366.


    U zadnjih 2-3 dana na jug.hr-u izišla su dva intervjua, sa Željanom Konsuom i novim predsjednikom Pavličevićem. Tri su stvari koje su obojica istaknuli:

- oko igračkog kadra za iduću sezonu
Tu je Konsuo bio eksplicitniji „Znam da sve zanima jesmo li zaključili listu pojačanja. Nismo, još ćemo iznenaditi, ali tamo gdje se najmanje očekuje!“ dok je Pavličević bio malo diskretniji „...zaokružili igrački kadar u prvoj momčadi. Taj je posao za ovu sezonu uglavnom zaokružen i uvjeren sam da smo to dobro odradili.“. Znamo da ne dolazi bek, sidrun je stigao, kao i pojačanje na obje strane. Za golmanom nema potrebe, pa je to još preostalo pojačanje, iznenađenje kako kažu, stvarno iznenađenje. Pojačanje u stilu Arsene Wengera.
- oko mlađih uzrasta
Konsuo „U narednoj godini ćemo pristupiti ozbiljnoj i temeljitoj rekonstrukciji rada s mlađim uzrastima. Činjenica je da nas je Mornar prestigao u rezultatima.“. Pavličević „Morat ćemo se ozbiljnije posvetiti pitanju struke, posebno kada su mlađi uzrasti u pitanju. Zahtijevat ću puni profesionalizam...“. Vidjeti ćemo što će donijeti najavljene promjene u ovom segmentu koji je i do sada bio odličan.
- problem posjete
Obojica su dosta o tome govorili i najavili konkretne poteze u što skorijem periodu. Pročitajte u intervjuima, ima još dosta drugih zanimljivosti, na slijedećim linkovima:
Željan Konsuo:  http://jug.hr/novost.php?id=1364
Ivo Pavličević: http://jug.hr/novost.php?id=1365
Posljednja izmjena Petak, 15 Srpnja 2011 22:15
 

Komentari

avatar Hrvoje
+1
 
 
Upravni odbor s 81 osobom. Pa to ni General Motors nema!
avatar vaterpolo je glup sport
0
 
 
valjda neće biti ona "puno baba kilavo dijete"
avatar dančar
0
 
 
a bože ko sve tu sjedi, recimo popularni fritz iz betule bi trebo nekoga disciplinirat ;)
avatar Joshua
0
 
 
bez zafrkancije kažem da su trebali uzeti b/A u taj upravni odbor.
avatar b/a
0
 
 
pa koliko tek skupština ima članova kad ih u UO 81? ma josh kakav UO, ništa ispod izvršnog odbora, ajde eventualno uprave.
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo