Početna Psycho Killer METODA MODERNOG GALEBARENJA
METODA MODERNOG GALEBARENJA PDF Ispis
(11 ocjena, prosjek: 4.64 od 5)
Psycho Killer
Autor bata Jolex   
Nedjelja, 05 Travnja 2009 15:52
Pomalo stiže ljeto pa se valja pripremit i što bi kapetan Kova reko: "Da dočekivat strankinje...".
 
Galebarenje je zaboravljeni sport. Sve je danas informatizirano, a komunikacije su jednostavnije (kažu neki i površnije, ali sve ovisi o cilju druženja).
Moderna su vremena donijela bitni prevrat i u jednom od najstarijih zanata na mediteranskom podneblju – popularnom “galebarenju”.
Naime, informatizacija i kompjuterizacija, te ritam modernog življenja, doveli su do nužnosti da se proces “napadanja strankinja”, odnosno “galebarenja” bitno ubrza, te da se umjesto niz starinskih i nedjelotvornih metoda uvedu bitno učinkovitije, da se u što kratkotrajnijem vremenskom roku  može obraditi što veći broj strankinja , te što prije krenuti na “konkretno”, umjesto suvišne romantike i drugih oblika zavlačenja, a uz što manji financijski trošak (posebno ako je uzaludan) i uštedu živaca.
 
Dakle, moderna metoda galebarenja oslanja se na pismeni oblik komunikacije, s maksimalnim mogućim učinkom, a u nevjerojatno kratkom vremenskom roku. Naime, primjenom ove metode tzv. “galeb” može obraditi sve turistkinje na jednoj plaži za tek nešto više od pola sata, a sve to uz ležerno kupanje, tuširanje, sunčanje i (što je najbitnije) maksimalnu mirnoću savjesti.  
Dakle, “galeb” prilikom dolaska na plažu, jednostavno podijeli njemu interesantnim turistkinjama kratku pisanu anketu (može čak i fotokopiranu, neslužbenu verziju) sljedećeg sadržaja:

  OPĆI PODACI
  
Ime i prezime:
__________
________________
      Horoskopski znak:
________
Doba  dana (sat):__________
plaža: ___________
_____    Temperatura:
_______C
Klimatski uvjeti:
a. oblačno
b. promjenjivo
c. sunčano
d. kišovito
          SPECIJALI
STIČKI DIO
(samo  zaokruživatiodgovarajuće odgovore)
 
  1.  da  li  sam  ti
simpatičan?   DA               NE
  
  2.  hoćemo  li se
ljubiti?
   DA               NE  
  3.  hoćemo  li voditi ljubav?
   DA               NE  
  4.  kada ćemo  voditi ljubav?
 (ukoliko je odgovor
na pitanje br. 3 - NE, a
 na pitanja
    br. 1 i 2 - DA)?
  a. SAD ili SUTRA
 b. NIKADA
 

Eto, da bi galebarenje bilo uspješno, nužno je da su odgovori na prva 3 pitanja DA, odnosno na pitanja 1. i 2., ali onda je pak nužan odgovor a. kod pitanja 4. U ovu je varijantu uključeno čak i razumno strpljenje.
 Nakon podjele ankete “galeb” ovlaš prošeta plažom, lagano i nonšalantno se okupa, otušira, osuši. A onda prikupi listiće ankete i sumira rezultate. Ako je više zainteresiranih, odluči se za jednu, dvije ili već prema ukusu (time-sharing sistem). Ukoliko nema interesa, mirno se kupa dalje (pokušao je, pa je mirne savjesti). Isti postupak može ponoviti na drugoj plaži, ili pak retest-metodom pokušati ponovo na istoj (netko se uvijek može predomisliti).
Opći podaci služe i znanstvenim analizama: da čovjek utvrdi u koje doba dana, kod koje temperature, po kakvom vremenu ima najbolje rezultate, u kakvoj je to sve relaciji s horoskopskim znakovima… Može ga to navesti na paradigme “čemu meteorologija ili astrologija ?”. Nepostojanje slobodnih odgovora ubrzava odlučivanje neodlučnih. Eto, tko voli – neka pokuša.
Jasno, sličnu bi se metodu moglo provesti i putem Interneta, ali upitno je kako realno dane turistkinje koje bi se pozitivno izjasnile izgledaju i da li bi se uopće pojavile na plaži, ili žive na drugom kontinentu.

U svakom slučaju, ova je metoda puno kulturnija i manje brutalna od nekadašnje metode iz 80-tih koju su imali sada inozemni likovi s građevine (imaju sad i svoju državu, koju čak neki i priznaju). Ta metoda se svodi na jednostavno pitanje: “Me and you tonight, at “Kompas”, “Coca Cola” and…(manevar rukom u smislu snubljenja)”.
Posljednja izmjena Srijeda, 08 Travnja 2009 22:46
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo