Početna Turčin Danče Kreće još jedna spektakularna Turčinova sezona
Kreće još jedna spektakularna Turčinova sezona PDF Ispis
(5 ocjena, prosjek: 3.80 od 5)
Turčin Danče
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 20 Srpnja 2015 23:51

Danas, 1705 Danče, prvi ovogodišnji nastup IAVK Turčina. Nakon briljantne prošle sezone Turčin je postao još poželjnija destinacija (zar je to uopće moguće) tako da je stiglo nekoliko fenomenalnih pojačanja. Protivnici, barem kuloari tako bruje, jako respektabilni tako da se očekuje istinski spektakl. A zar i može drugačije kad igra Turčin.

 

Apropo pojačanja nećemo u detalje. Možda tek napomena da se čak i Perrone raspitivao koji su uvjeti igranja u svetome klubu. Što reći nego da se očekuje granitna obrana, odlasci krila u napad sve do 2 metra, vanjskih do 5, beka do 6-7 metara. Očekujemo proplivavanja, Žeksovu parabolu, taktičke inovacije i još mnogo toga što će protvnike koji debitiraju u Divljoj ligi baš protiv Turčina učinit počašćenima što imaju tu čast. Još k tome na Dančama.

Turci se polako okupljaju. Treniralo se na raznim krajevima svijeta, od Kine i Švicarske, od Irske i Slovenije, od Zagreba i Amerike pa sve do Poreča. Neki su čak i u Dubrovniku brusili formu. Sad sve to skupa treba uklopiti u cjelinu.

 

I u đenet s njim i sa šejtanom:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 20 Srpnja 2015 23:53
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo